facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CelebrateMedia

CelebrateMedia

Info

Ik help je jouw gevoel over te brengen in een prachtige website waarmee jij je ideale klant kan helpen. Ik help jou anderen te helpen.

Geschiedenis

Wie zijn we?
Celebrate Media is als fullservice internetbureau gevestigd in Boskoop. Met een team van jonge en enthousiaste medewerkers realiseren wij inspirerende concepten, waarin de wensen van onze klanten vertaald zijn. En vaak nog meer…

Celebrate Media werkt voor profit en non-profit organisaties in heel Nederland. Wij zijn voor hen een klankbord, adviseur en leverancier op het gebied van online marketing en communicatie.

Wat doen we?
Celebrate Media bedenkt, bouwt en onderhoudt verschillende websites, webshops, mobiele applicaties, banners en andere online marketingacties. Ons bureau staat voor enthousiaste en inspirerende concepten, voor medewerkers die de wensen van de klant centraal zetten en voor uitstekende service.

Ons werkwijze is eenduidig. De projecten waaraan we werken, bestaan uit verschillende fasen. Elke fase, van briefing tot oplevering, doorlopen wij samen met onze klant. Hierin staat persoonlijke contact en een goede communicatie te allen tijde voorop.

Adres: Torenpad 62D, 2771EV Boskoop
Telefoonnummer: 0172 850 670
Stad: Boskoop
Route: Torenpad 62D
Postcode: 2771EV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Site@ble Site@ble 1 km Site@ble vormgeving helpt ondernemers een merk te bouwen. Ook voor webdesign en WordP...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid