facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cees Picauly, tekstschrijver

Cees Picauly, tekstschrijver

Info

Tekstschrijver, copywriter, reclamemaker

Geschiedenis

Beter communiceren, beter profileren, beter verkopen. Dat is waar bedrijven en organisaties mij als commercieel tekstschrijver voor inschakelen.

Ik doe dat door het ontwikkelen van ideeën en teksten voor bijvoorbeeld websites, brochures, verkoopbrieven en mailings, advertenties, nieuwsbrieven, relatiebeheer of interne communicatie.

Mijn opdrachtgevers weten natuurlijk veel meer van hun product en hun markt dan ik. Juist daardoor vinden ze het soms lastig om als klant naar zichzelf te kijken en te denken: nou èn? Daar help ik ze dus bij.

“Nou èn?” zeggen is één van mijn sterkste eigenschappen! Alleen door kritisch door te vragen veranderen producteigenschappen in klantvoordelen. In een helder antwoord op de enige vraag die ook jouw klant bezig houdt: „What’s In It For Me?”

Adres: Noordereinde 95, 1243 JK 's-Graveland (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 035 65 65 987
Stad: 's-Graveland
Route: Noordereinde 95
Postcode: 1243 JK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid