facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cedge Meubel

Cedge Meubel

Info

Verkoop van Vintage en industriele meubels

Geschiedenis

Verkoop van Vintage en industriele meubels



"De industriële meubels van Cedge Meubel zijn voor mensen die uniek durven te zijn! De combinatie van hout en staal zorgt ervoor dat onze meubels robuust ogen.Ben je op zoek naar een tv-meubel, een opbergkast of een salontafel? Surf direct door naar onze webshop."
Adres: Dokter AR Holplein 5, 4031 MB Ingen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0642074005
Stad: Ingen
Route: Dokter AR Holplein 5
Postcode: 4031 MB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plein 5 Chesterfield & Schapenleren meubelen Plein 5 Chesterfield & Schapenleren meubelen 4 meter Leuke zaak waar wij graag komen, is wel ff 200 km sturen heen en terug, maar dat hebb...
Recensies
Hele stoere tv-meubel besteld...had aangegeven deze te willen betalen bij levering, maar werd netjes gebeld dat dit meubel op aanvraag wordt gemaakt bij een andere leverancier en alleen mogelijk door direct met IDeal te betalen...snel opgelost en kon aangeven bij voorkeur dat ik het liefst donkere planken hout wilde. Snelle reacties op mail en was binnen de gestelde levertijd klaar. Zeer tevreden met deze stoere eyecatcher en zeer tevreden over het contact!
Via Google terecht gekomen op cedge meubel. Echt een super origineel tv meubel gekocht ! Via de mail contact gehad met Hans en wij waren erg blij met zijn vriendelijkheid en service. Zeker een aanrader! Snelle levertijd en goeie prijs kwaliteit verhouding
Een schitterend Tv meubel gekocht, Hans heeft ons zelfs in zijn vrije tijd begeleid om de levering op een specifieke dag te laten plaats vinden. Petje af voor zoveel service en voor het geweldige tv meubel, wij zijn er blij mee. Mvg Frans
Ik heb 2 weken geleden een tv meubel besteld bij cedge meubel bij een zeer enthousiaste verkoper. Volgens mij was hetbde eigenaar. Heb hem gisteren bezorgd gekregen en ben er zeer tevreden mee. Niet alleen met het meubel maar vooral met de gang van zaken. Een aanrader!!!
Anderhalve week geleden een TV-meubel online besteld en vandaag al bezorgd! Bezorger kwam netjes op het afgesproken tijdstip. Een heel mooi meubel wat er precies uitziet zoals op de foto’s van de website. Snel en vriendelijk geholpen. Een aanrader!
Heel toevallig op de website van Cedge Meubelen terecht gekomen.... en daarna, wat een positieve ervaring! Hans heeft duidelijk plezier in zijn werk, dat merk je aan alles. Flexibiliteit, afspraken nakomen, meedenken.... en daarnaast natuurlijk hele mooie en onderscheidende meubels van een prima kwaliteit. Dank Hans!
Erg fijne communicatie: snelle reactie en meedenkend met de klant. De meubels zijn van goede kwaliteit en zien er robuust en stevig uit. De levering was snel en tot in de woonkamer: niets te klagen!
Vorige week een heel mooi tv meubel bezorgd gekregen. Was in het echt nog mooier dan op de foto's dus heel blij mee echt een eyecatcher in mijn huis.
Mooie meubels, is een keer wat anders dan die standaard meubels die je overal tegen komt. Snelle en keurige afhandeling van onze bestelling. Robbert
Goede service! wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering. Het meubel is netjes in de woonkamer op 1 hoog afgeleverd. Ik beveel deze shop zeker aan!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid