facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CDC Complete tandzorg

CDC Complete tandzorg

Info

CDC tandkliniek helpt je aan een mooi en gezond gebit. Benieuwd naar de mogelijkheden? www.cdctandzorg.nl

Geschiedenis

CDC Complete Tandzorg is één van de grootste tandklinieken van Nederland. Wij werken met de beste tandheelkundig specialisten, de modernste behandeltechnieken en geven u een eerlijk advies over de behandelmogelijkheden en kosten.

Door onze omvang kunnen wij de expertises van tandheelkundig specialisten bundelen, moderne behandeltechnieken toegankelijk maken, tandtechnische werkstukken snel en efficiënt in eigen huis creëren, en u naar wens onder narcose behandelen, bijvoorbeeld bij angst of bij grote gebitsverbeteringen.

Adres: De Rijn 1, 5684PJ Best
Telefoonnummer: 0882328285
Stad: Best
Route: De Rijn 1
Postcode: 5684PJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: CDC Tandzorg vestigingen, Tandarts Best angst, Eigenaar CDC Tandzorg, CDC Best reviews, CDC Tandzorg Radar, Beste tandkliniek van Nederland, CDC Best ontslagen, CDC Best klachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartspraktijk van Kemenade Tandartspraktijk van Kemenade 3 km Onterecht aan degene die 1 ster geven. Kom hier al van kinds af aan met mijn ouders e...
Recensies
Al vanaf de start patient van CDC. In de loop der jaren gewisseld van eigen tanden naar twee protheses en vervolgens naar een goed zittend klikgebit. Zoals al wordt aangegeven kan ik weer lachen en met een gerust hart mijn tanden in een appel zetten. Fijne artsen en prima begeleiding krijg je er ook nog bij. Chapeau!
Ben reeds ruim 20 jaar bij CDC en nog steeds zeer tevreden, Heb intussen een implantaat en dit bevalt ook zeer goed. Willem Baas was toen mijn tandarts en hij is er nog steeds, wil ook wat zeggen.. Heb al verschillende mensen naar jullie gebracht en die zijn nog steeds klant. Ga zo door
CDC is een enorm klantvriendelijk bedrijf. Groot, veel medewerkers, maar altijd vriendelijk en persoonlijk geholpen. Ik kan eigenlijk niets bedenken wat men zou kunnen verbeteren. Ga zo door..
geweldige kliniek met zeer professioneel personeel die keurig in overleg pas tot een behandeling overgaan.
Zoals gebruikelijk weer een bijzonder prettig bezoek aan CDC Tandzorg gehad, iedereen is altijd erg vriendelijk, en de professionals zijn accuraat en deskundig! CDC is een echte aanrader voor mondzorg, ook als je geen angst hebt voor de tandarts.
Eerste intake gesprek gehad en dat gaf mij een goed gevoel daar ik best een beetje angstig ben. Goede uitleg gehad wat de mogelijkheden zijn. Binnenkort dus maar een afspraak maken om een implantaat te laten plaatsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid