facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CD Sports

Info

Bewegen, sporten, fitness moet leuk zijn. We stellen samen doelen, ik zorg voor uitdagingen, ik let op de juiste manier van bewegen en geef je advies.



"Professionele begeleiding in:- Personal Training- Lifestyle Coaching- Groepslessen: Boksen - Bootcamp - BBB - HIITDe succesvolste mensen hebben de beste coaches.CD Sports jouw beste coach!"
Adres: Kampstraat 79, 6413 EB Heerlerheide, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0641606960
Stad: Heerlerheide
Route: Kampstraat 79
Postcode: 6413 EB


Recensies
Al meer dan een jaar in groepsverband aan het sporten bij Charlotte. Je voelt je heel welkom in de groep, het is gezellig en het motiveert. Charlotte kijkt niet alleen naar de groep en de prestaties maar ook naar jou als individu. Alles kan aangepast worden, mocht je bijvoorbeeld een blessure o.i.d. hebben, zodat je toch lekker mee kan sporten. Zeker een aanrader!
Met veel plezier volg ik groepslessen bij CD Sports. Door de energie en positiviteit van Charlotte blijf ik gemotiveerd om te sporten. Charlotte kijkt naar het niveau van ieder individu, zo ervaar ik iedere les weer als een uitdaging. Ik voel me erg op mijn gemak tijdens de lessen en in de gezellige groep.
Nu iets meer dan 2 jaar aan het sporten bij CD Sports met professionele begeleiding van Charlotte en een gezellige groep waardoor het sporten echt leuk is! Ik ben 18 kilo afgevallen, voel me fitter en zit daardoor lekker in m’n vel en dit is me gelukt dankzij de energie die ik krijg van het sporten bij CD Sports!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid