facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CD Juwelier

CD Juwelier

Info

CD Juwelier is een juwelierszaak in Oostelijk-Zuid Limburg (Kerkrade). CD Juwelier is gespecialiseerd in trendy sieraden, occasions en trouwringen.



"CD Juwelier is een juwelierszaak in Kerkrade in Zuid Limburg in de buurt van Heerlen, Simpelveld en Landgraaf.CD Juwelier is gespecialiseerd in trouwringen, horloges, trendy sieraden o.a. Zinzi en Coeur de Lion en inkoop oud goud/occasionsieraden."
Adres: Markt 29, 6461EC Kerkrade
Telefoonnummer: 0455453098
Stad: Kerkrade
Route: Markt 29
Postcode: 6461EC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:45
Dinsdag: 10:00 - 17:45
Woensdag: 10:00 - 17:45
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 17:45
Zaterdag: 10:00 - 16:45


op zoek naar gerelateerd: Juwelier Heerlen, Juwelier Gulpen, CD sieraden, 2e hands goud, Occasion gouden ketting, Juwelier Maastricht, CD horloge, Goud inkoop Kerkrade
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Exclusive-Chrono Exclusive-Chrono 95 meter Exclusive-Chrono.com sells exclusive watches made by top brands like Rolex, Breitling...
Rob Lanckohr - Atelier voor Juwelen Rob Lanckohr - Atelier voor Juwelen 217 meter Top service, trouwringen gebracht om te laten polijsten. Perfect resultaat en een pra...
Recensies
Top service! Zelfs buiten de garantie termijn wordt er alles aan gedaan om een goede oplossing te vinden. Dankzij Thea, krijg ik nu een hele nieuwe Coeur armband. Mooi en ruim assortiment, voor elk wat wils. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Hebben ons perfekt advies gegeven en de tijd genomen 2x meer dan uur lang om onze wensen m.b.t. trouwringen te vervullen. Echt een aanrader
Altijd een zeer vriendelijke ontvangst, altijd goed en betrouwbaar advies en een bijzonder goede 'after sale' service. Ik hoop dat jullie dit hoge niveau blijven houden.
Super juwelier haal er zelf het een en ander. Je kunt er alle kanten uit ook voor speciale verzoeken, Als je graag iets gemaakt wilt hebben werken ze met je om het mogelijk te maken. Aardig personeel, aanspreekbare, vriendelijke eigenaar, mooie zaak. Samengevat echt een aanrader!!
Wederom zeer prettig geholpen bij cd juwelier in kerkrade. Men heeft zich alle moeite gedaan. Ik had een armband uitgezocht die ik voor een jubileum cadeau wilde doen maar die wilde ik laten graveren. Het was erg druk de komende dagen en men kon mij niet garanderen dat het voor de bepaalde datum klaar zou zijn. Vanmorgen kon ik de armband al ophalen zodat ik toch mijn cadeau op tijd kan geven. Heel hartelijk dank voor de gedane moeite en de zeer vriendelijke benadering.
Dit is een juwelier, die klaar staat voor zijn / haar klanten. Eerlijk en recht door zee. Kom al ruim 15 jaar bij CD juwelier. Hoppelijk nog vele jaren er meer te komen.
We kwamen voor een armband van het merk Nomination, CD heeft hier heel veel schakels van op vooraad. We zijn heel goed geholpen en geadviseerd. Wij komen hier zeker terug!
Ik heb in oktober online 4 armbandschakel besteld. 1 daarvan was niet voorradig en zou later bezorgd worden. Deze heb ik inmiddels eind november ontvangen. Goede afwerking en service.
Super service.. aardige en behulpzame mensen en doen echt de moeite voor jou als klant ook het opsturen netjes ingepakt en in een plastic hoesje zodat het niet nat kan worden
Hele fijne en persoonlijke service. Denken goed met je mee en zijn ontzettend snel met antwoorden als je vragen hebt. 10/10 zeker aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid