facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CD Carclean

CD Carclean

Info

.

Geschiedenis

CD CarClean is een servicegericht poetsbedrijf dat is gespecialiseerd in het polijsten, waxen en coaten van auto's. Het exterieur en interieur van uw auto heeft behoorlijk wat te verduren. Na verloop van tijd zijn gebruikssporen niet te voorkomen. Wij zorgen er voor dat deze gebruikssporen verdwijnen. De lak krijgt zijn oude glans terug en het interieur wordt weer als nieuw.



"Cars and Care is een autobedrijf dat zich richt op het verkopen, onderhouden, keuren en poetsen van personenwagens. Kom langs op onze locatie in Middelharnis"
Adres: Industrieweg 50, 3241MA Middelharnis
Telefoonnummer: 06 52613996
Stad: Middelharnis
Route: Industrieweg 50
Postcode: 3241MA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Deskundige garage waar je gerust je auto kunt kopen/onderhouden.
De naam zegt het al: zij maken auto' s schoon. Neem de proef op de som, dat heb ik ook gedaan, trouwens, ik werd geadviseerd om met mijn auto naar carclean te gaan omdat mijn auto onder erg irritante vlekken zat. Vol verwachting klopte mijn hart: Zou het gaan lukken? Na een gastvrije ontvangt met koffie en de krant, liet ik mijn auto in de werkplaats achter, terwijl twee heren zich over gevlekt en vuile auto ontfermden. 1 uur later mocht ik het resultaat komen bekijken.........ongeloof- lijk, het leek alsof er een nieuwe auto stond, alles glom en glitterde. Mensen, ook moe van dat gepoets en emmers water of een wasstraat? Maak een afspraak met CD Carclean en ervaar het vakmanschap van de tovenaars van dit bedrijf. Doen!
Auto detailing op het hoogste niveau Geweldig werk afgeleverd, tot in de puntjes verzorgd. Top!
Top zaak Super sleutelaar en poets bedrijf hebben deze jongens met kennis van zaken
Hele goeie service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid