facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cd-afdeling Warenhuis Vanderveen Assen

Cd-afdeling Warenhuis Vanderveen Assen

Info

Dit zoekt u al jaren: Vanderveen's cd-afdeling. Met een zeer uitgebreid assortiment vindt u hier altijd de muziek die u zoekt.

Geschiedenis

Al 40 jaar wordt de muziek een warm hart toegedragen in ons warenhuis. Het team bestaande uit nieuwkomer Robin, fotoman Gerrie, Lianne en Gert Jan de recensie-man, zijn vertrouwde gezichten en hebben samen de nodige muzikale know-how verzameld waar de muziekliefhebbers graag gebruik van maken. Dat begon uiteraard met de lp en muziekcassette. De lp leek te verdwijnen maar is inmiddels met een sterke opmars bezig. De cd is een blijvertje gebleken en samen met de beelddragers dvd en bluray vormen ze een uitgebalanceerde collectie.

Wat hebben we u te bieden? Zo'n 22.000 verschillende cd-titels, een groot aanbod dvd in verschillende genres (Pop, Country, Jazz & Fusion, Nederlandstalig & Cabaret, Klassiek, Duitstalig, Special interest dvd's, Film en bakken vol leuke aanbiedingen)

Op-cd gebied is er een vergaande specialisatie in Pop, Roots & Americana, Blues, Jazz, Nederlandstalig & Cabaret, Regionaal, Klassieke acties, Iers & Keltisch, Worldmusic, Hardrock & Metal.

De bak 'Dit zoekt u al jaren' roept dagelijks 'O ja'-reacties op en herbergt vele verborgen (en soms vergeten) diamantjes. Deze uitgebreide sortering is voor menig muziekliefhebber een waar eldorado. Het zal u niet verbazen dat men ook van verre ons weet te vinden.

Een enthousiast team staat u te woord en uiteraard bestellen we ook cd's via import. Graag zetten we u op het spoor van nieuwe namen, prachtplaten en leuke aanbiedingen. Verbreed uw muzikale horizon bij Warenhuis Vanderveen's muziekafdeling !
Meld je ook aan voor onze mailing op [email protected] zodat je de recensies permail ontvangt samen met onze nieuwsbrieven.

Adres: Koopmansplein 16, 9401 EL Assen
Telefoonnummer: 0592331803
ln.neevrednav@cisum
Stad: Assen
Route: Koopmansplein 16
Postcode: 9401 EL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: plattegrond van der veen assen, trendhopper assen, van der veen assen muziek, cook&co assen, van der veen assen auto, hema assen
Recensies
Veruit de beste platenzaak van Noord Nederland. Een groot assortiment nieuw Vinyl, CD’s, DVD’s, Blu Ray en audio accessoires. Voor Pop, Rock, Metal maar ook Jazz, Country en Volksmuziek is dit een goed adres. De handgeschreven tabjes en gelamineerde recensies tussen de schappen heeft zo z’n charme. De zeer vriendelijke medewerkers hebben een oneindige kennis van muziek en delen dit graag. Af en toe een nieuw gezicht achter de balie maar de bekende koppen zijn altijd in de buurt. Top zaak met top personeel!
Mijn favoriete hang out in Assen. Een collectie CD's en vinyl albums van meer dan 22.000 titels. Diverse specialismes zoals Metal, Americana, blues en sinds kort voor de liefhebbers een uitgebreide collectie Duitse/Oostenrijkse volksmuziek, blaasmuziek en schlagers.
Vandaag voor het eerst geweest, op aanraden van een collega en zéker niet de laatste keer dat ik er geweest ben. Geweldige winkel, genoeg te halen uit zo'n beetje alle mogelijke genres in zowel vinyl als cd. Goede sfeer ook en je kan er in alle rust alles bekijken met de mogelijkheid om een plaat te proef-luisteren. Leuke hoek met merchandise erbij met oa: posters, mokken en shirts én, ook niet onbelangrijk, zeer vriendelijk personeel.
De beste platenzaak van Nederland. Kennis, kunde, moeite doen voor de klant en je kunt er nog ouderwets door de cd en platenbakken struinen.
Music on vinyl collectie meets Johan Derksen.
Uniek in zijn soort!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid