facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CCS Designs & Restorations

Geschiedenis

Welkom op de facebook pagina van CCS Designs & Restorations.

Wij zijn een jong groeiend bedrijf gevestigd in de haven van IJmuiden. CCS Designs & Restorations is gespecialiseerd in het bekleden van uw auto interieur/motor en accessoires hiervan.

'Designs' staat voor de ontwerpen die wij zelf bedenken voor voornamelijk het moderne segment. We ontwerpen natuurlijk naar de wensen van de klant.

'Restorations' is zoals de naam al aangeeft vooral gericht op de klassieke auto's waar we zoveel mogelijk op de originaliteit van de bolide letten.

Adres: Industriestraat 49c, IJmuiden
Telefoonnummer: 0631202577
Stad: IJmuiden
Route: Industriestraat 49c


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flexy Service Autoschade & Autotechniek Flexy Service Autoschade & Autotechniek 440 meter Top bedrijf voor zowel schadeherstel als onderhoud
Recensies
Zonder meer een van de beste, zo niet de beste stoffeerder in de regio
In de ochtend mijn Vespa zadel weggebracht en de volgende dag al klaar. Een betere bekleder is er niet. Op en Top werk afgeleverd.
Een beter bedrijf om je auto te laten bekleden is er niet!!!
Vorige week mijn Vespa zadel laten bekleden. In de ochtend afgeleverd in de middag terug gekregen en resultaat op en top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid