facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CCRS Trading

CCRS Trading

Info

CCRS is een jong dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring, gespecialiseerd in het onderhoud en aanpassen van campers en caravans accessoires.

Geschiedenis

CCRS is jong dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring , gespecialiseerd in het oderhouden en aanpassen van campers en caravans .
De meeste Kampeerders willen hun wagen van luxe technieken voorzien zoals :navigatie,zonne/daglicht-panelen ,sateletschotel,buiten douche,boiler,city aansluiting,extra verlichting,enz.
graag informeren wij u naar onze mogelijkheden.

Adres: Haverstraat 12, 2153GB Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 06 52 85 53 53
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Haverstraat 12
Postcode: 2153GB


Recensies
Afgelopen donderdag kwam ik via internet bij CCRS. Ik kon per direct terecht om mijn verbrande accukabels van mijn mover te laten verwijderen zodat wij alsnog veilig op weg konden dat weekend. Zeer vriendelijk en service gericht ontvangen door CCRS. Volgende week kunnen we al terecht om de boel te laten controleren en een beurtje. Top service voor je caravan.
Wat een fijn betrouwbaar bedrijf is het. Bram denkt goed mee in oplossingen. Blij dat ik vandaag terecht kon voor een niet werkende mover. Maar ook voor onderhoud kom ik er al jaren!
Een geweldig bedrijf met échte vakmensen. Ze zijn vriendelijk, denken met je mee en hebben ons enorm geholpen bij de bemiddeling van de verkoop en aankoop van onze caravan. Daarnaast hebben we hele goede ervaringen met dit bedrijf als het gaat om onderhoudsbeurten van de caravan. Kortom, een echte aanrader!
Vorige week een onderhoudsbeurt voor het camperdeel bij CCRS laten uitvoeren. We zijn hierover erg tevreden. De eigenaar denkt met je mee, de prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed en de uitleg die we kregen over de camper heel waardevol als beginnend camperaars. Veel tips voor tijdens het rijden, het camperen zelf , de winterstalling en het behoud van de camper. Daarbij geeft hij verschillende opties voor verbetering, waarbij hij rekening houdt met de kosten en in mogelijkheden/alternatieven denkt. Een aanrader!
Top firma denken in oplossingen mee. Doen het werk vanuit passie.
Dit jaar zijn wij voor het eerst in contact gekomen met CCRS, voor onderhoud en controle van onze camper. Wij zijn zeer verrast door de kwaliteit, uitvoering en het meedenken in mogelijkheden ter verbetering en comfort ten aanzien van onze camper. Het vakmanschap en enthousiasme van Bram laat zich goed gelden. Wij zijn zeer tevreden en erg blij met dit adres.
Omdat mijn dakluik was verdwenen en het dus bij regen lekte in mijn caravan, maakte CCRS in hoogseizoen toch ruimte in zijn agenda om dit te repareren. Heel behulpzaam en vriendelijk. Zelfs toen bleek dat er alsnog een ander dakraam met luik besteld moest worden dan ik had doorgegveen. echt goed gedaan, geen klachten daar na gehad. heel behulpzaam, vriendelijk, superservice!!
Via mijn garage bij CCRS terecht gekomen voor een ingrijpende reparatie aan de camper. Vanaf het eerste prettige contact, duidelijke afspraken gemaakt. Hij gaat zorgvuldig met de camper om. Reparatie perfect uitgevoerd, besproken met foto's erbij. Een echte vakman die het leuk vindt om problemen op te lossen en de tijd voor je neemt. Wij komen zeker terug.
CCRS heeft voor ons een Van Swing fietsendrager geplaatst op onze Possl. Zijn heel erg tevreden over de duidelijke afspraken/offerte van te voren, de klantvriendelijkheid en uiteindelijk het belangrijkste: de uitvoering van de werkzaamheden. Komen hier, indien nodig, weer graag terug!
Voor onderhoud en apk in contact gekomen met CCRS. Prima contact zeker na geconstateerde problemen die door leverancier niet juist waren opgelost. Tevens meegedacht over veranderingen die ik wilde hebben. Eerlijk advies gekregen over wat wel en niet toe te passen. Samenwerking met Fiat proffesional en CCRS is super. Reparaties en veranderingen zijn uitstekend aangebracht. Een voorbeeld voor camperleveranciers. Ga zo door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid