facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CBS Shalom

CBS Shalom

Info

‘Shalom, voor bijzonder onderwijs op maat!’

Geschiedenis

Onze school heeft een prachtige naam, die in Israël gebruikt wordt om elkaar te groeten. Het woord ‘Shalom’ kent van oorsprong verschillende betekenissen. Een aantal daarvan is: voltooien, schuld verzoenen en aanvullen wat ontbreekt. Woorden die perfect passen bij onze basisschool. Wij zijn een Christelijke school en vinden daarin onze uitgangspunten, maatschappijvisie en omgangsnormen. De school zorgt voor uitdagend en toekomstgericht onderwijs dat inspeelt op de talenten en leerbehoeften van alle individuele leerlingen. Alle kinderen moeten gelijke kansen krijgen ondanks hun verschillen in achtergrond en ervaring.



"Christelijke basisschool Shalom.Regulier basisonderwijs met veel aandacht voor sociaal emotionele vorming en verschillen tussen kinderen."
Adres: Zicht 2, 7671ND Vriezenveen
Telefoonnummer: +31546567547
Stad: Vriezenveen
Route: Zicht 2
Postcode: 7671ND


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CBS Eltheto CBS Eltheto 743 meter
Basisschool Weemewereld Basisschool Weemewereld 1 km Goede school, heb hier vroeger op gezeten. Aardige leraren, en een fijne sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid