facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CBS De Hoeksteen

CBS De Hoeksteen

Info

De Hoeksteen is een kleine dorpsschool, waar kleinschaligheid gebruikt wordt om goed en persoonlijk onderwijs te bieden.

Geschiedenis

CBS DE HOEKSTEEN, ÉCHT AANDACHT VOOR IEDER KIND!

Een kleine, gezellige en goede dorpsschool, waar uw kind zich in een veilige omgeving kan ontwikkelen van peuter tot puber.

De Hoeksteen is de basisschool van Spijk in de gemeente Lingewaal. Het is een bijzondere basisschool waar we met elkaar hard werken aan het welbevinden van uw kind(eren). Op onze school mag iedereen zich thuis en welkom voelen. Wij bieden de kinderen modern onderwijs van een hoge kwaliteit.

Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, vakkundigheid, veiligheid, geloof, plezier en enthousiasme en groei. Wat we bieden en ondernemen, relateren we aan deze waarden.

We werken met vier gecombineerde basisgroepen volgens het systeem van handelingsgericht werken. Dit betekent dat wij alle leerlingen zorgvuldig individueel bekijken. Naast observaties en de analyse van toetsgegevens bevragen wij u als ouders ook, want u bent ervaringsdeskundige wanneer het úw kind betreft. Ieder kind krijgt zoveel mogelijk instructie op zijn of haar niveau en ook het verwerken gebeurt op het niveau dat bij het niveau van het kind past.

Het team van De Hoeksteen werkt continue met elkaar aan de kwaliteit van het onderwijs; met elkaar voelt iedereen zich verantwoordelijk voor het onderwijs dat we aan al onze kinderen mogen geven.

De Hoeksteen is een Christelijke basisschool en dat is een wezenlijk deel van onze identiteit. Met elkaar willen we de kinderen in aanraking brengen met het Evangelie van Jezus Christus en willen we met elkaar omgaan zoals Hij ons dat voor heeft geleefd. We willen samenleven vanuit Gods liefde, waarbij we omkijken naar elkaar, elkaar ondersteunen en helpen. De Hoeksteen moet een plaats zijn waar wederzijds respect heerst.

Wilt u meer weten? U bent van harte welkom om kennis te komen maken.

Adres: Spijkse Kweldijk 94, 4211 CX Spijk, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0183563784
Stad: Spijk
Route: Spijkse Kweldijk 94
Postcode: 4211 CX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OBS Fiepko Coolman OBS Fiepko Coolman 210 km Openbare basisschool. " met plezier presteren"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid