facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CBR Rotterdam

CBR Rotterdam

Info

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (het CBR) is belast met een verkeersveiligheidstaak: het beoordelen van de rijvaardigheid.

Geschiedenis

Het CBR is een publiekrechtelijk zelfstandig bestuursorgaan (zbo). Ze is door de minister van Infrastructuur en Milieu belast met een verkeersveiligheidstaak: het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek.

Het beleid van de organisatie staat in het teken van betaalbaarheid, transparantie en vernieuwing. Het CBR vernieuwt en verbetert haar processen en producten om de samenleving het best mogelijke product te bieden tegen een maatschappelijk aanvaardbare prijs. Daarnaast worden nieuwe specialismen aan het pakket toegevoegd om van het CBR hét exameninstituut op mobiliteitsgebied te maken.

Het CBR is opgedeeld in vier divisies: Theorie, Rijvaardigheid, Rijgeschiktheid en CCV.

Adres: Noorderbocht 25, 3039 MA Rotterdam
Telefoonnummer: 0900 0210
Stad: Rotterdam
Route: Noorderbocht 25
Postcode: 3039 MA



op zoek naar gerelateerd: cbr rotterdam cursus, cbr emmen, cbr examinatoren rotterdam, cbr apeldoorn, cbr rijswijk, cbr leeuwarden, cbr contact, cbr alkmaar
Recensies
Bodemloze geld put dit instituut. Een monopoly op de markt hebben creëert enkel coruptie en corporatisme. Dat is nog nooit goed geweest voor de mens.
Vandaag afgereden voor B ACHTER E..TOPPIE EN WE GAAN..VOOR DE VLIEG RIJBEWIJS ..THANKS ANWB..
Goed geregeld met carona regels
Monopolie elke dag moeten een aantal kandidaten zakken, Een geheim agenda van de CBR. zo was een collega Turkse man 22x gezakt voor zijn examen. Na 23x is hij geslaagd. Maffia bende. België heeft een beter systeem, daar mag je met een voorlopig rijbewijs rijden. Als je thoerie gedeelte haal. Nederland is kapitalistische Rome.
CBR eveneens oplichtersorgaan van de staat
Nu, een half jaar later, kan ik het cbr nog steeds niet bereiken. BELACHELIJK !!!!!
Zeer slechte examinatoren. Ik stopte netjes voor de zebrapad en liet voetgangers voorbij lopen. Zegt de examinator na de 2e voetganger ja je kan nu wel rijden terwijl er nog 3 voetgangers na de 2e voetganger aankwamen. Wou de examinator dat ik de voetgangers aan ging rijden? Dit moet zwaar gestraft worden.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor CBR Rotterdam. Noorderbocht 25 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. CBR Rotterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met CBR Rotterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over CBR Rotterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid