facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cbr Hoorn

Adres: Holenweg 14g, 1624 PB Hoorn
Telefoonnummer: +31 (900)-0210
Stad: Hoorn
Route: Holenweg 14g
Postcode: 1624 PB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
4 keer goed gereden met mn examen. Uiteindelijk toch gehaald omdat ik als een meid ging rijden. Vervelend gevoel als je het goed gedaan hebt maar iemand onterecht uit eigen problemen gaat zeggen dat het niet goed is….
Weer een mooi voorbeeld van hoe verrot ons land is. Het CBR wilt slechts één ding: jou zoveel mogelijk geld afhandig maken. In de corona tijd hebben ze de kosten van een A rijbewijs met maar liefst 100 euro omhoog gegooid. Hierbij hebben we het nog niet eens over de extra rij/theoriekosten die ze je willen aansmeren. Zelfs het inloggen op hun website duurt ongekend lang...
Moest vandaag voor rijbewijs e afrijden. Het was geen drukke straat waar het in zat. Hielden netjes rekening met alle maatregelen die er nu gelden. Ze hadden alleen wel partytent neer kunnen zetten voor de gene die buiten moeten wachten als het slecht weer is. Het was een geslaagde locatie .
Vandaag de 4 poging voor me vaarbewijs. Bij Vamex begonnen en nu bij het CBR. Het blijft dezelfde boevennest. Personen die de vragen opstellen bij het CBR willen graag hun kunde laten zien, maar een doorsnee iemand, snapt hier vaak niet zoveel van.Ook moet je onzinnige dingen leren zoals koersen en mijlen berekenen. Wat een kansloos gebeuren. Dit ga je in de pleziervaart nooit tegenkomen, alleen de freaks!!! CBR is één grote geldmachine! Hollandse "legale" mafia Het motto van het CBR: Laat zoveel mogelijk mensen zakken, dat is goed voor de kas! Oplichters zijn het!!!
echt leuk hier kom hier graag vaker
Zeer slecht bedrijf, duurt heel lang voor je telefonisch contact krijgt, heb ruim een halfuur in de wacht gestaan, krijg te horen dat ik UITERLIJK over 14dagen "uitslag" zou krijgen van mn "onderzoek", nu al ruim 3maanden aan het wachten en steeds zeggen ze weer... ja... uiterlijk 14dagen, en ook nogeens het onderzoek is belachelijk duur, ruim 200euro en je zit 10min standaard vragen te beantwoorden, heb zeer licht pddnos en krijg wel al het gezeik van het CBR, mijn hint is als je een lichte vorm van autisme of pddnos heb, gewoon NEE invullen, scheelt heel veel gezeik en kosten... moet namelijk waarschijnlijk ook nog een rijtest waarmee ze dus nogmeer geld kunnen pakken, rijtest ongv 500euro... je word gewoon blut van het cbr
Probeer op de afrit van de snelweg op tijd af te remmen. Probeer het liefst 35 km/u door de bocht te gaan. Ze laten je daarop zakken. Ook al rij je de hele rit goed.
Slechte personeel, slechte examinatoren. Er is erg racisme daar. Ze zien alle candidaten als koeien om te melken. Niet eerlijk resultaat van praktijk examen. Ze willen slechts geld verdienen.
Uitstekende ervaring. Test werd ontspannen afgenomen met veel uitleg. Tevreden klant..!
Plaats om rijexamen te doen voor bromfiets, motor, auto en auto met aanhanger. Tevens rijtesten.Buiren wachten en mondkapjes verplicht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid