facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CBR Examencentrum Leusden

Adres: Fokkerstraat 21, 3833 LD Leusden
Telefoonnummer: 0900-0210
Stad: Leusden
Route: Fokkerstraat 21
Postcode: 3833 LD



op zoek naar gerelateerd: cbr examencentrum leusden 3833 ld leusden, fokkerstraat 21 leusden, cbr leusden adres, cbr theorie examen, cbr leusden examen aanvragen, cbr leusden openingstijden, cbr leusden contact, cbr leusden slagingspercentage
Recensies
Het personeel van deze locatie van het CBR is vriendelijk & hulpvaardig. Er is voldoende parkeergelegenheid, op het parkeerterrein zijn mindervalide parkeerplaatsen. Het pand is toegankelijk voor mensen die van een rolstoel gebruik maken. Het touchscreen-scherm kan naar voren worden verplaatst zodat rolstoelgebruikers zelfstandig het theorie-examen kunnen afleggen, wat als zeer prettig wordt ervaren. Desondanks ben ik tijdens het examen een aantal vragen tegengekomen die ik als dubieus wil bestempelen. Dit heeft de slaagkans van het examen aanzienlijk verminderd.
Prettige locatie voor zowel de theorie als praktijk. Makkelijk bereikbaar via de nabij gelegen A-28 en andere toenaderingswegen. Gevestigd op een klein bedrijven terrein. Ruime parkeergelegenheid. Kom hier zelf voor mijn rijschool en is een prima locatie om af te rijden en op te lessen. Tegenover het CBR gebouw bevindt zich een klein mooi stukje natuurterrein genaamt "Pleisterplaats". Klein maar mooie omgeving om een wandeling te maken.
Niet zo fijn als je theorie aan het maken ben en ze zitten aan de andere kant van de muur te boren
Klantvriendelijk personeel. En een prettig examen mogen doen. De cbr examinator straalde rust en kalmte uit, dit zorgde voor een ontspannen sfeer. Ook de instructeur van Bruinsma heeft mij goed voorbereid op het examen.
lekkere koffie, grote parkeerplaats. Helaas lastig het terrein te verlaten ivm te ruim geparkeerde auto's.
Cbr is zowel intern als extern een zooitje ongeregeldheden. Naast dat ze heel commercieel zijn en geldwolven, zijn ze ook niet goed voor hun medewerkers, vind ik. Schaam jullie diep.
De examinator was een vriendelijke man. En kundig. Hij bracht ontspanning. Stelde mij gerust !
Mijn zoon heeft hier van de week zijn brommer theorie gedaan, geslaagd. De doorstroming was goed maar de 3 sterren zijn gebaseerd op het feit dat er een zeer onvriendelijke jongeman bij de deur zat. In de welkoms mail staat dat je bij de zuil moet aanmelden, evenals de banner die bij de voordeur staat. Dus dat doet hij dan ook. Krijgt hij een snauw van die pannekoek bij de deur dat hij eerst bij hem moet aanmelden, slechte communicatie als je het mij vraagt. En helaas geen koffie voor de wachtende ouders.
Ze moeten controleren voor de examinatoren..omdat sommige examinatoren strikte redenen hebben, ben ik, na 18 jaar rijervaring, gezakt voor het volledig praktijkexamen taxi omdat ik niet goed Nederlands sprak..als in het vorige examen in hetzelfde ik was geslaagd voor het beperkte taxi prijktijkexamen. Mijn vergelijking in twee vergelijkbare examens bewees mij dat ze een voorproefje geven van het examenresultaat. hoe zo dat kan,,ik ben geslaagd geworden in beperkt taxi praktijkexamen ..maar in het voor volledig praktijkexamen gezakt geworden.. bij de taxi volledig praktijkexamen de reden was dat ik geen Nederlandse taal ken.dus ik ben gezakt geworden. Is dit een dwingende reden? Zo ja, waarom ben ik dan geslaagd voor het examen beperkt taxi praktijkexamen?
6 keer langskomen, zelfs mijn dokter doet me dat niet aan...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid