facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CBR Examencentrum

Adres: Missisippidreef 151A, 3565 CE Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0900 0210
Stad: Utrecht
Route: Missisippidreef 151A
Postcode: 3565 CE



op zoek naar gerelateerd: Mississippidreef 151 Utrecht CBR, Theorie examen Utrecht adres, CBR utrecht theorie-examen aanvragen, CBR Utrecht openbaar vervoer, CBR Amsterdam, Mijn CBR, Mississippidreef 151 Utrecht parkeren, CBR Utrecht route
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
You Go Export You Go Export 3 km Auto verkocht aan You Go Export. Op aanraden van een vriendin. Zeer betrouwbaar, eerl...
Recensies
CBR maakt spelfouten in hun examens, hierdoor krijgt de vraag een andere betekenis dan de logische uitkomst. Omdat de vraagstelling niet juist is geformuleerd zal je dan ook sneller op een verkeerd antwoord klikken. Bijv: een spelfout al dan niet expres gedaan welke een andere betekenis aan de zin geeft. Dit maakt dus dat zelfs het juiste antwoord niet goed vermeld staat, hierdoor kies je voor iets anders omdat beide antwoorden niet kloppen… dit is het nadeel van 1 partij de volmacht over examens geven zonder eerlijke concurrentie. De manier van vraagsteller heeft namelijk niets met verkeersveiligheid of verkeersinzicht te maken, eerder met hoe je de Nederlandse taal beheerst, ondanks dat er dus spel en schrijffouten in hun eigen examens staan. TRAP ER NIET IN!!!!!
Goed bereikbaar examencentrum in Utrecht. Alleen jammer dat je voor een theorie examen niet van het parkeerterrein gebruik mag maken maar even verderop in de parkeergarage moet gaan staan. Tarief is overigens maar €1,50 per uur.
Ik vertel alle mensen die ik kan op mijn social media overall ik lat allemaal weten dat jullie kunnen jullie werk niet doen gewoon oneerlijk . Ik geloofde mensen day jullie voor doen alles voor geld maar nu heb ik mijn ervaring met jullie en il weet nu 100% wat doen jullie.
Ze vragen 41,50 voor het invullen van de gezondheidsverklaring. Ze vragen je of je aandoeningen hebt. Ik heb 15 vragen met 'nee' beantwoord, dus geen enkele reden voor kosten die het CBR moet maken en toch vragen ze 41,50.
Hier hebben een hele goede catering.
Eerder aan de beurt voor mijn theorie-examen omdat ik eerder aanwezig was - wordt niet moeilijk om gedaan. Nog steeds redelijk corona-proof, dat is goed. Vriendelijke medewerkers, schoon gebouw. Parkeergelegenheid in de directe omgeving kan wel wat beter voor een gebouw wat zo vaak bezocht wordt door zoveel mensen.
Alles binnen heel duidelijk. Kluisjes, oproepen, is altijd wel iemand. Alleen de parkeerplaatsen minder. Want voor het gebouw mogen alleen les auto's dus als je niet in een les auto komt moet je goed zoeken.
Theorie vaarbewijs 2 examen gedaan. Netjes potlood met puntenslijper op locatie en goed verlichte examen werkplek!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar CBR Examencentrum met het openbaar vervoer


Utrecht, Vechtsebanen 30 meter
1
Utrecht, Vechtsebanen 50 meter
1
Utrecht, Oregondreef 200 meter
1
Utrecht, Franciscusdreef 210 meter
3
Utrecht, Franciscusdreef 270 meter
3

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid