facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CB

CB

Info

Oplossingen in Logistieke diensten, E-commerce logistiek, Digitale distributie en Informatie- en communicatiediensten.

Geschiedenis

CB staat voor 145 jaar ervaring in logistieke dienstverlening. Wij bieden oplossingen in de vorm van Logistieke diensten, E-commerce logistiek, Digitale distributie en Informatie- en communicatiediensten. Ons fijnmazige distributienetwerk bereikt de hele Nederlandse en Belgische markt.
Meer dan 800 gedreven professionals zetten zich dagelijks in voor het succes van onze klanten. Als geen ander zijn we in staat vernieuwende logistieke concepten vorm te geven en uit te voeren. We zijn toegewijd in het uitvoeren van de dienstverlening voor onze klanten en stellen u als klant centraal in ons handelen.

Innovatief
De voortdurende focus op vergaande automatisering, innovaties en nieuwe technologieën maakt dat CB bekend staat als een van de modernste logistieke dienstverleners van Europa. CB is hiermee dé logistieke schakel voor klanten in de sectoren Media, Healthcare en Fashion.

Nederland en België
CB heeft meerdere bedrijfslocaties in Nederland en België. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Culemborg. Vanuit deze locatie vindt ook het merendeel van onze commerciële, logistieke en administratieve werkzaamheden plaats. In België worden de logistieke- en vervoersactiviteiten gecoördineerd vanuit ons distributiecentrum in Zele.

Verspreid over Nederland en België heeft CB overslagpunten voor zijn vervoersactiviteiten ingericht, waardoor er een uitstekende dekking is.



"CB staat voor ruim 145 jaar ervaring in logistieke dienstverlening en distribueert fysieke boeken en e-books, in de winkelstraat en online in Nederland en België. Ook biedt CB logistieke oplossingen voor de Healthcare markt. Met ruim 800 professionals dragen wij iedere dag bij aan het succes van onze klanten."

"CB staat voor ruim 145 jaar ervaring in logistieke dienstverlening en distribueert fysieke boeken en e-books, in de winkelstraat en online in Nederland en België. Ook biedt CB logistieke oplossingen voor de Healthcare markt. Met ruim 800 professionals dragen wij iedere dag bij aan het succes van onze klanten."
Adres: Erasmusweg 10, 4104 AK Culemborg
Telefoonnummer: +31 345 47 59 11 (NL), +32 52 45 69 40 (BE)
Stad: Culemborg
Route: Erasmusweg 10
Postcode: 4104 AK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: CB inloggen, Centraal boekhuis assortiment, CB Online, Centraal Boekhuis tarieven, CB online contact, Centraal Boekhuis webshop, CB boeken, Centraal boekhuis vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ton van Ewijk B.V / Van Ewijk Transport & Logistiek B.V. Ton van Ewijk B.V / Van Ewijk Transport & Lo... 228 meter Top bedrijf gemotiveerd denkt mee in oplossingen
M. Salari Transport BV M. Salari Transport BV 315 meter MST Logistics is een prettige partij om mee samen te werken. Ze denken met je mee, zi...
Van Dijk Trucks Van Dijk Trucks 335 meter vriendelijke medewerkers, goede service, komen afspraken na.
Gebr-Pothuizen Gebr-Pothuizen 633 meter Is het echt nodig om als kleuters door rotterdam te rijden en bij elk stoplicht de lu...
Van Sterkenburg transport, verhuizingen en opslag Van Sterkenburg transport, verhuizingen en o... 980 meter Heel vriendelijk geholpen. Mooie ruimten om je spullen in op te borgen. Ziet er heel ...
Recensies
Het CB, Centraal Boekhuis, is de plek in Nederland waar auteurs en uitgeverijen hun boeken in opslag kunnen leggen. Van hieruit vindt de distributie plaats naar oa de boekhandels en online verkoopplekken als bijvoorbeeld Bol. Amazon etc. Je kan hier zelf je boeken heen brengen of opsturen.
Ik werk al 37,5 jaar bij CB. Het is een goede baas en ik werk er met plezier. PS: foto nieuwe pand.
Altijd een gezellig moment in de rit. Vriendelijke mensen. Altijd behulpzaam.
Extreem duur voor leveranciers en afnemers. Idiote leveringsvoirwaarden.
Top logistiek bedrijf in Healthcare en Media ook voor print.
Erg vriendelijk je mag altijd koffie pakken en je bent zo leeg, maar vind het wel jammer dat je maar op 1 dok mag lossen ookal zijn er 15 vrij. Dus vaak onnodig wachten.
Wat een enorm bedrijf. En dan toch alles tot in de puntjes regelen. De lezer moest eens weten...
Erg groot, wel onduidelijk waar de boeken gebracht moesten worden.
Leuke plek om te zijn
Groot bedrijf, oogt leuk en lijkt een gezond efficiënt bedrijf. Máár voor werknemers een erg onprettig bedrijf. Men krijgt teveel uren, een slecht contract en geen vaste dienst daar waar hun het zou moeten toekomen politiek vriendjes gedrag en de groeperingen binnen het bedrijf onder de werknemers vormt een geïsoleerd team verband door de verschillende nationaliteiten van de vele werknemers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid