facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CayaYoga

CayaYoga
"- ℎ & Voel je snel mentaal en fysiek, fit & vitaal Ontvang tools voor transformatie en een beter leven‍ Welkom thuis bij je authentieke zelf Op naar een nieuwe leefstijl waarin aandacht voor je geestelijk en lichamelijk welzijn topprioriteit zijn.Leer te zorgen voor je Zelf, zonder zorgen "
Adres: Kruiszwin 4336, 1788RB Julianadorp
Telefoonnummer: 0630882144
Stad: Julianadorp
Route: Kruiszwin 4336
Postcode: 1788RB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Do-In Verwachting Yoga Do-In Verwachting Yoga 1 km Do-In Verwachting Yoga is een prachtige manier om je ontspannen voor te bereiden op j...
Iki Yogastudio Iki Yogastudio 1 km Do-In Yoga betekent letterlijk “De weg naar binnen” en verbetert je lichamelijke cond...
Recensies
Heerlijke lessen , het leert je zoveel en zeker het naar binnen keren . Het is mens eigen en makkelijk om naar de buitenwereld te wijzen ,maar bij Cayayoga leer je om alles bij je zelf te zoeken,zeker als je verrandering wilt in je leven is dit een aanrader. zoals iedereen weet ... " een ander kan je niet verranderen ,maar wel jezelf of hoe je er op reageert "
Sinds 2017 in de leer en elke les brengt zijn eigen inzichten en ontdekkingen mee. Ik ervaar respect, rust, saamhorigheid, vriendelijkheid en gezelligheid tijdens de lessen. Voor mij is het een leefstijl geworden door de wijze waarop de lessen worden gegeven en de positiviteit en kracht welke ik ervaar.
Ik heb een aantal yoga lessen gevolgd bij Caya Yoga .Het was een fantastische ervaring.Voor een beginner zoals ik was het erg prettig en relaxed. Er werd duidelijke uitleg gegeven in een prettige omgeving.Het is zeer de moeite waard!Kan het iedereen aanraden!
Zeer leerzame lessen die samen met de oefeningen me echt helpen om bewuster in het leven te staan. Persoonlijke aandacht en kleine groepsgrootte zorgen voor een fijne sfeer.
Fijne lessen, wanneer ik weer thuis kom ben ik letterlijk weer helemaal zen!
Ik dacht ‘nog net op tijd te zijn’ maar helaas had ik toch te lang, teveel van mezelf gegeven. Mijn lichaam en geest trok aan de handrem. Wat nu? Vanuit mijn vakgebied had ik al verschillende ervaringen en trainingen mogen ondergaan op het gebied van ‘zelf management’. Maar het dan toepassen op mijzelf, dat vond ik lastig. Ik was niet opzoek naar theorie en statisch praten; iets doen wilde ik! Ik, maar vooral mijn geest, stond altijd ‘aan’ en wilde de rust en vertrouwen weer terugvinden. Via mijn interesse in het oppakken van yoga kwam ik bij Carina terecht. De Raja yoga met de verschillende elementen die daaronder vallen hebben mij ontzettend geholpen inzicht en rust te verkrijgen om mijn richting en acties echt waar te nemen. Carina heeft mij meegenomen in de Raja Yoga wijsheden en mogelijkheden om meer naar mijzelf te luisteren en rust te creëren. Maar bovenal heeft zij mij ruimte en waardevolle inzichten geboden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid