facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CAVOS

CAVOS
Adres: Oude Dieze 25 , 's-Hertogenbosch 5211 KT, NL
Telefoonnummer: 073 612 2861
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Oude Dieze 25
Postcode: 5211 KT


Openingstijden

Maandag: 16:00-00:00
Dinsdag: 16:00-00:00
Woensdag: 16:00-00:00
Donderdag: 16:00-00:00
Vrijdag: 16:00-00:00
Zaterdag: 12:00-00:00
Zondag: 12:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: fournier cavos menen, samos restaurants tripadvisor, fournier cavos openingsuren, restaurants samos, restaurant galini kokkari, italiaans restaurant kokkari samos, restaurants kokkari, kokkari samos tips
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rhodos Rhodos 266 meter Een gezellig Grieks restaurant met vriendelijk personeel. Ondanks de drukte was er ee...
Recensies
Recent voor de tweede keer bij cavos wezen eten. De eerste keer dat wij cavos ontdekten was het oudejaarsavond en ben ik met mijn toenmalige partner daar wezen eten als afsluiting van het jaar. Heerlijke avond gehad, goede gerechten en een top bediening die de benen onder hun kont vandaan liepen. Al met al een restaurant om nog een keer terug naar te gaan. Zo gezegd zo gedaan. Enkele weken terug ben ik met mijn ouders en zusje bij cavos wezen eten. Vroeger gingen we vaak naar de Griek bij de ST janskerk maar sinds daar een andere kok en eigenaar in is gekomen hebben we nergens meer zo'n goede Griek getroffen. Cavos maakte dit echter weer helemaal goed. Wij hebben met zijn 4e een heerlijke avond gehad. Goede bediening die ervoor zorgden dat we niks tekort kwamen. Heerlijke drie gangen keuzemenu's kwaliteit voor een geweldig prijsje en ook de gerechten van de kaart waren zeer goed bereidt. Wij allen hebben geen puntje kunnen vinden over te klagen. Helaas is ons wel ten horen gekomen dat cavos er waarschijnlijk mee stopt en zoals wij toen al zeiden zouden wij dag persoonlijk zeer jammer vinden! Al om al een restaurant met een goede sfeer, mooi interieur, goede bediening en heerlijk eten. Een aanrader dus!
Wij vond het eten prima niks mis mee. Alleen kwamen wij met de AH restaurant zegels. We kregen een aparte menukaart knal blauw met een vrij groot logo van AH en van IENS erop. Jammer dan voel je je toch wel een 2rangs klant. Niet goed voor een nieuwe klanten binding.
Twee keer gegeten bij Cavos in den Bosch. Ik ben zelf Grieks en ken de keuken als geen ander. De gerechten waren zeer goed en het restaurant ziet er van binnen geweldig uit.
vergeleken met andere griekse restaurants is dit ver beneden de maat. het AH menu was niet onze keus, en € 5,- voor een glaasje samos en € 2,70 voor een pils is niet mis. voor ons zeker niet voor herhaling vatbaar. dan kun je beter in Veghel of Uden gaan, veel betere kwaliteit, prijs en sfeer.
Gisteren met vieren gegeten in dit restaurant met de AH actie. Mooie keuze van gerechten en het moet gezegd het 3 gangen menu was mooi en heerlijk, niks geen kleiner portie maar eerder veel te veel en heerlijk van smaak, een echte aanrader! THX..
Wat een slechte bediening! Lopen continu langs op hun dooie gemakje om niks, vragen niks. Alles komt mondjesmaat op tafel. Daar snap je niks van.. Als we klaar zijn krijgen we opnieuw t menu, alsof we nieuwe klanten zijn. Wat een slechte service! Pinnen kan alleen door de 'baas' gedaan worden. Personeel praat geen nederlands... voor ons nooooooit meer!
Eten was niet heel warm. Daarnaast was er grote verwarring betreffende de ah actie, waarbij de "baas" vooraf het ene zei en achteraf volhield dat wij het toch echt verkeerd begrepen hadden! Al met al hadden we liever een ander restaurant gekozen.
Verschrikkelijke service. 2 uur zonder hoofdgerecht, geen bijvulling wijn, een baas die in de keuken staat te schreeuwen en als je vraagt waar het eten blijft kun je gelijk grof commentaar krijgen van de eigenaar. Kom hier niet langs, red jezelf.
Erg lekker en goed Grieks eten. Alleen moesten we lang wachten terwijl er maar één ander gezelschap in de zaak was. Dat was jammer.
Super aardig personeel, vlotte bediening. Heerlijk eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid