facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caveriders

Caveriders

Geschiedenis

Caveriders Motorclub Luttenberg (OV) heeft m.i.v. januari 2014 een nieuw clubhuis aan de Butzelaarstraat 15. Daar komt de club samen voor allerlei activiteiten.

De club werd begin jaren tachtig opgericht als de Grotrijders (vrij naar ‘de grot’ in het midden van het dorp) door een stel motorvrienden rond Henk Oortwijn (jarenlang de voorzitter) en Bennie ‘Bats’ Besten. Eind jaren negentig besloot de club verder te gaan als The Caveriders (de Engelse vertaling van Grotrijders). Het is een echte gezelligheidsclub. Iedereen is welkom, of je nou een Honda hebt of een Harley. Op dit moment telt de club circa 60 leden, voor het overgrote deel trotse eigenaren van een motor, alhoewel zelfs een eigen motor niet eens noodzakelijk is.

Van april t/m oktober is er elke eerste zondag van de maand toertocht en de zaterdag daarna een clubavond. Introducés zijn altijd welkom op uitnodiging van één van de clubleden. Wat muziek betreft kun je die avonden alle kanten op. De heren en dames beschikken over een computer met circa achtduizend nummers, variërend van hardrock tot Nederlandstalig.

Adres: Butzelaarstraat 15, 8105 Luttenberg, Overijssel, Netherlands
Stad: Luttenberg
Route: Butzelaarstraat 15
Postcode: 8105


Recensies
Mooie goed onderhouden tuin met een mooi monument van 150 jaar kerkdorp.
Onlangs een film avond mee gemaakt. We hebben een top avond gehad. Met de hulp van AKSIE
Gezellig buurthuis met veel mogelijkheden.
Fijn team, waar goed mee kan worden samengewerkt kan worden.
Leuke avond met het paasvuur.
Prima locatie voor n brainstormdag!
Lekkere koffie
Kloppend hart van Luttenberg !!
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid