facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caubo Tegels & Sanitair

Caubo Tegels & Sanitair

Info

Caubo Tegels & Sanitair is uw specialist voor badkamers en tegelwerk, van verkoop tot volledige renovatie.

Bezoek eens onze eigen showroom!

Geschiedenis

In onze moderne showroom van ruim 250 m2 presenteren wij een uitgebreid assortiment sanitair, accessoires, wand- en vloertegels. In onze showroom kunt u voldoende inspiratie opdoen om uw badkamer of toiletruimte helemaal te ontwerpen en samen te stellen, inclusief 3D ontwerp. Wij verzorgen vloer- en wandtegelwerk als ook complete badkamerrenovaties, inclusief sloopwerk, loodgieter-metsel-elektra en timmerwerkzaamheden.



"Bij Caubo Tegels & Sanitair kunt u terecht voor alles op het gebied van badkamers, sanitair en tegels. Of het nu gaat om een complete nieuwe badkamer of renoveren, een losse kraan of douchecabine. In onze moderne showroom presenteren wij een uitgebreid assortiment sanitair, accessoires, wand- en vloertegels en kunt u voldoende inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer of toiletruimte.WIJ STAAN VOOR U KLAAR:Onze deskundige adviseur staat voor u klaar om u te helpen met het perfecte ontwerp. Reserveer vandaag nog uw adviesafspraak.- Compleet verzorgd: Een totaalverzorger voor jouw nieuwe badkamer. Aan alles gedacht.- Zelf regelen: Een totaal aanbod voor de doe-het-zelf incl. passend advies."
Adres:
Telefoonnummer: 0031454041588
Stad: Schimmert


Recensies
Zeer goede service voor een zeer goede prijs. Altijd fijn contact gehad en afspraken zijn nagekomen. We genieten nog altijd van onze nieuwe badkamer!
Toppie bedrijf. Zeker goede adviezen. Zullen zeker overwegen door hun de badkamer te laten renoveren.
Deskundig, vriendelijk personeel
Goede kwaliteit, goede service. Nemen alle tijd voor de klant
zeer mooie badkamers en een super service
Geweldig bedrijf, vriendelijke service en goede kwaliteit in al dat ze maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid