facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CatWicker

Info

CatWicker, gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. The safest choice!



"Laat je 60 minuten opsluiten in een kamer vol puzzels en raadsels. Ontsnap uit het dagelijkse leven en betreedt onze kamers vol special effects, puzzels en technische hoogstandjes. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen uit onze escape rooms?"
Adres:
Stad: Rijswijk



op zoek naar gerelateerd: E-scaperooms, Escaperoom Rijswijk, Lockdown Operation Unknown, Escape Room Rijswijk puzzel
Recensies
De Compotition Room gedaan. We waren met 12 personen en dat is dan de enige optie. Dus 2 teams tegen elkaar. Prijs van €240 vond ik persoonlijk erg duur voor wat je er voor krijgt in vergelijking met andere Escape Rooms waar je bijvoorbeeld live figuranten hebt en een soort parcour door meerdere kamers hebt. Het rook er wat muffig en de lobby is niet uitnodigend om gezellig na te praten. De meubels komen vermoedelijk uit de naastgelegen kringloopwinkel. Samengevat: + De puzzels zijn leuk en zitten slim in elkaar. + + Mooie licht effecten in de kamer. + Kluisjes aanwezig. + Brillen te leen leuk, maar waarom? + Schone toiletten. +++ Héél erg vriendelijk personeel!! ++ Alles wat wij vroegen qua drank na afloop was er. + Gratis parkeren. - Prijzig. - Verouderd en ruikt muf. - Interieur nodigt niet écht uit om 'na te borrelen' . - Sommige puzzels erg makkelijk omdat er sporen verf verdwenen waren van vele voorgangers, dus eigelijk slecht onderhoudt? We hebben een leuke 90 minuten gahad maar niet voor herhaling vatbaar. Sorry!
Wij hebben de Competition kamer gedaan, voor een uitje met een klein team 8 mensen. De kamer was boven verwachting leuk en bood genoeg uitdaging voor de wat meer ervaren deelnemers, maar was ook leuk voor de beginners. Je speelt in twee teams in gespiegelde kamers en je kunt ook zien hoe het andere team het doet, wat het wedstrijdelement nog een beetje vergroot. De raadsels waren heel divers, er werd van alles van je team verwacht en samenwerken was echt wel nodig. De beleving en het verhaal waren prima. Ontvangst en uitleg, niks op aan te merken. We hebben het erg naar onze zin gehad hier.
Wij hebben met ons gezin van 5 de Escaperoom The Execution en the Hangover gespeeld. Super spannend en uitdagende puzzels. Wij komen graag bij Escape Room Rijswijk. De medewerkers zijn altijd gezellig en uiterst vriendelijk. Alles is goed geregeld. We kijken uit naar de nieuwe room doe nu in ontwikkeling is!
Superleuk familie uitje gehad in een van de escape rooms in Rijswijk. Spannend voor de wat jongere familieleden, maar zeker niet eng. Als team naar binnen, maar al snel als kip zonder kop door de kamers om alle puzzels op te lossen. Samen gelachen om het feit dat klaarblijkelijk de jongsten het slimste waren in het winnen van de beker
The Execution is fantastisch! Een heel mooie, goed uitgedachte escape room vol spanning en uitdagende opdrachten. Een absolute aanrader voor iedereen, of je nu voor het eerst een escape room bezoekt of al ervaren bent. Fijne uitleg en medewerkers die met veel plezier en persoonlijke aandacht aan het werk zijn.
Het was ons eerste escape room. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ze wisten de spanning ook goed op te voeren. Het was geweldig. Naderhand kon je nog vragen stellen en werd er verteld hoe sommige dingen tot stand kwamen. Dit was erg leuk. Deze escape room is echt een aanrader. Oja wij deden the execution.
Leuke escape room. Interessante puzzels die op een goede manier in elkaar zitten, uitdagend maar goed op te lossen door de logische volgorde. The execution had een leuk verhaal erom heen en welkomst was erg fijn door het personeel.
The competition is een leuke escape room, alleen wel echt gemaakt voor mensen die nog niet vaak een escaperoom hebben gedaan. Leuke opdrachten en special effects.
Heel leuk en spannend. We hebben ervan genoten. Creatief opgezet, voor onze samenstelling 1 volwassene en 5 tieners een heel leuk uitje. Iedereen was enthousiast.
Top escape room gedaan. The Hangover is zeker een aanrader. Personeel is ook erg aardig en houd ook zeker van een lolletje tussendoor.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar CatWicker met het openbaar vervoer


Rijswijk, Verrijn Stuartlaan 70 meter
30
Rijswijk, Verrijn Stuartlaan 90 meter
30
Rijswijk, Patentlaan 330 meter
17
Rijswijk, Volmerlaan 330 meter
30
Rijswijk, Volmerlaan 390 meter
17

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid