facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cattery MelsBengals

Cattery MelsBengals

Info

Wij zijn bengaal hobby fokkers in de kleuren Black Tabby , Snow, Silver.

Geschiedenis

Onze liefde voor de kat begon niet bij de bengaal maar bij de ‘gewone’ HTK.

Onze bengalen zijn dan ook in 1e plaats huisdier en pas op laatste plaats fokdier.
Wij zijn hobby fokkers & hebben af en toe een nestje.

Wij fokken in de kleuren Black Tabby, Seal Lynx, Seal Mink, Seal Sepia, Silver, SilverSnow.
Heel af en toe hebben we charcoal, solid, melanistic kittens.

Onze cattery is gelegen te Vogelwaarde (Hulst).

Onze katten zijn via echo jaarlijks HCM en PKD(+CIN)
via dna PK-def & PRA-B getest.
Deze testen kunnen uiteraard op aanvraag ingekeken worden .

Het spreekt voor zich dat AL onze dieren Fiv & Felv en parasietvrij zijn , regelmatig ontwormd en jaarlijks geënt zijn .

AL onze bengels zijn in 2017 in 8/2017 | 3/2017
negatief getest via PCR op Endoparasieten/Coccidiose ,Flagellaten (oa. giardia), Tritrichomonas Foetus, bacterie, coronavirus ag & Niesziekte.

Ikzelf (Melissa) ben momenteel bezig aan de LOI opleiding “Besluit Houders van dieren”.
Ik hoop hier veel van te leren.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust!



"Ben je op zoek naar een bengaal kitten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hobbyfokkers dit wil zeggen dat onze katten in de eerste plaats huisdier zijn en op de tweede de plaats een fokdier. Onze kittens zijn zeer sociaal aangezien ze in de huiselijke sfeer worden opgevoed. We fokken de kleuren black tabby, seal mink/sepia en af en toe een zilver."
Adres: Vogelwaarde
Stad: Vogelwaarde



op zoek naar gerelateerd: Cattery One in a Million, Bengaal cattery België, Bengaal cattery spijkenisse, Bengaalse kat fokker, Bengaal herplaatser
Recensies
Wij hebben onze mooie Bengaalse kater hier gekocht. Cattery is zeer professioneel, houden je goed op de hoogte en je kan inloggen op de webcam om jouw katje te volgen. Wij willen wederom een poes en die gaan we zeker ook hier kopen.
Ik heb al meerdere jaren een prachtige Bengaalse kater van Melissa. Zij is niet zomaar iemand die een dier fokt en verkoopt. Ten eerste fokt ze alleen met dieren die uitbundig getest zijn waardoor de kittens geen erfelijke ziektes kunnen hebben, maar ze blijft ook steeds klaarstaan met raad en daad als je eens een vraag hebt over je Bengaal of een andere kat die je bezit en eens ziek is. Ook legt ze heel goed de noden van een begaal uit en hun karakter, zodat je als nieuw baasje weet waar je aan begint. Als er nog een Bengaal bij komt dan heb ik mijn fokster gevonden!!
Super gelukkig met onze bengaal! Vanaf onze kitten geboren was kregen wij een super goede service. Door de corona maatregelen konden wij niet op bezoek gaan bij onze kitten wij wonen over de grens maar dit heeft Melsbengals zeer goed verholpen. We kregen super veel updates en een live camera zodat we onze kitten altijd en overal konden zien. Zo zagen we ook dat de kittens zeer goed en met heel veel liefde verzorgd worden. Bij aankomst kregen wij er ook een groeipakket bij met voeding en speelgoed. Onze bengaal is nu een jaartje oud en ook nu hebben wij nog contact met Melsbengals. Voor vragen kan je dan ook altijd bij haar terecht. Floki is een super lieve kat hij is heel aanhankelijk en onze beste vriend, we hebben het groot lot gewonnen met een kat zoals hem. Conclusie: zeer tevreden, top service, altijd vriendelijk en dus zeker een aanrader!
Eerlijke mensen met oprechte liefde voor hun dieren .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid