facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cattery Bulykin Russian Cats

Cattery Bulykin  Russian Cats

Info

Cattery Bulykin is een kleine Russisch Blauw én Zwarte Rus Cattery die is ontstaan uit een hobby en liefde voor 100% Blauwe én Zwarte Russen. Voor liefhebbers van het kattenras de Blauwe, Zwarte én Witte Rus maar ook voor alle kattenliefhebbers.

Geschiedenis

Hoe het begon;

De warmte en aanwezigheid van een kat is zo groot, dat het besluit om een kat aan te schaffen niet moeilijk is geweest.
Ik heb besloten om te kiezen voor het ras wat mij het meeste aanspreekt en het best bij mijn persoonlijkheid en woonomgeving past. Ik ben altijd al gecharmeerd geweest van katten met een blauw/grijze en/of een zwarte vacht.

Na lang speuren en informatie inwinnen heb ik in 2011 mijn eerste Blauwe Rusje aangeschaft. Mijn voorkeur ging uit naar een Russisch Blauw poesje. Op 15 december 2011 werd Zvizda’s Luna-Nova geboren. Haar aanwezigheid beviel mij zo goed, dat ik besloot om nog een Russisch Blauw poesje in huis te nemen. Op 16 augustus 2012 werd Zvizda’s Poppy Jazz geboren. Blauwe Rus poes Evy is eigen fok, haar naam voluit is Evy in funky denim). Zij is op 4 november 2015 geboren. De jongste poes en tevens opmerkelijkste Russin is Miz Pontefraktcake. Haar roepnaam is Licks, geboren op 3 februari 2016 in Engeland (UK). Zij is een zeldzaam mooie verschijning, Licks is namelijk een Zwarte Rus. De Russinnen van Cattery Bulykin vermaken zich prima in hun prettige woonomgeving en laten elke dag blijken hoe tevreden en blij ze zijn. Hun hartelijke begroeting is opvallend, rennend naar het baasje, de staarten gaan in de lucht. Ik noem het sabels, hun staarten waarmee zij mij begroeten.

Er zijn momenteel aanwezig in de cattery
- Het Engelse (traditionele) type; De kat staat hoog op de pootjes en de oren staan hoog op het hoofd geplaatst. -> Int.Ch. Luna Nova en Gr.Int.Ch. Evy in Funky Denim en Int.Ch. Licks.
Álle katten in de cattery hebben minimaal de titel; Internationaal Kampioen!

Kittens: Alle geboren kittens van Cattery Bulykin
zullen opgroeien tot prachtige, lieve, sociale en gezonde Russen.
Cattery Bulykin staat garant voor gezonde, evenwichtige en sociale Russen.
Als de kittens verhuizen hebben ze twee inentingen gehad, een chip is geplaatst en de kittens zullen meerdere malen ontwormd zijn.
De kittens zullen gecastreerd/gesteriliseerd naar hun nieuwe baasjes vertrekken.
De kittens zijn dan in het bezit van een EU-dierenpaspoort of een vaccinatie boekje en allen zijn natuurlijk ook in het bezit van een unieke stamboom van kattenvereniging Neocat.

Cattery Bulykin is lid van Neocat en lid van de rasclub Neocat Rasclub voor Russen en Nebelungen

Kittenbeleid van Cattery Bulykin;

Doel is om gezonde, lieve en sociale Blauwe Rusjes te fokken, volledig korthaar Blauwe Rus, zonder blue point gen.

Alle Russen zijn voorzien van uitstekende stambomen van Neocat

Natuurlijk zijn de beide ouders getest FIV (aids) en FeLV (leukemie)

De kittens zullen in de huiskamer worden geboren en groot gebracht.
Hierdoor zullen ze opgroeien tot aanhankelijke, stabiele en sociale huisdieren.

De kittens:

Vanaf de leeftijd van 5 weken bent u van harte welkom om onze en uw toekomstig kitten(s) te bezoeken. Daarnaast zullen er regelmatig foto’s van de kittens worden gemaakt, in de periode dat ze bij ons wonen.

De kittens mogen verhuizen op de leeftijd vanaf 13 á 14 weken.
De kittens die naar het buitenland verhuizen zullen een rabiës vaccinatie krijgen en nadien nog 21 dagen in de cattery verblijven. Deze kittens mogen verhuizen op de leeftijd vanaf 15 á 16 weken.

De kittens zijn dan voorzien van een chip, volledig ingeent, en meermalen ontwormd. Ook zijn de kittens dan reeds gecastreerd/gesteriliseerd.
De kittens zijn voorzien van een unieke en betrouwbare stamboom en zijn voorzien van een (Europees) paspoort of een vaccinatieboekje.
De kittens krijgen bij overdracht een kittenbox met informatie, voeding en een speeltje mee naar hun nieuwe eigenaar.
Bij ons krijgen de kittens die naar het buitenland vertrekken, tegen meerprijs, een rabiës vaccinatie.

Na een persoonlijke kennismaking en reservering van een kitten(s) vragen wij een aanbetaling van €100.- per kitten

Een tuin en/of terras is geen probleem, indien deze omgeving goed is afgeschermd (catproof).
Indien u overweegt om het kitten in de vrije natuur los te laten lopen, informeert u dan niet svp.






Adres:
Stad: The Hague


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KB Vastgoed KB Vastgoed 105 km KB Vastgoed is een zeer dynamische organisatie welke ernaar streeft om u als klant op...
Era Live Gre Era Live Gre 145 km Era Live Gre is about space and tech.
Fanfiber Fanfiber 181 km The latest & greatest fan engagement and global merch sales platform for artists, cel...
Yasmin's Cakes Yasmin's Cakes 191 km A picture is worth 1000 words, enjoy watching these beautiful decorated cakes.
Volgjezorg Volgjezorg 191 km Online toestemming regelen voor de uitwisseling van je medische gegevens en controler...
Ladiesfair 2019 Ladiesfair 2019 191 km De meidenbeurs is een jaarlijks evenement georganiseerd door jongerenwerk Ypenburg-Le...
Impact Centre Chrétien Pays-Bas Impact Centre Chrétien Pays-Bas 192 km Bienvenue à Impact Centre Chrétien Pays-Bas, Une église où l’amour de Dieu transfor...
Toverbosch Toverbosch 192 km Voor mij een prima plek in eigen wijk, om verantwoorde, biologische groenten af te ha...
World Tango Society World Tango Society 193 km IT'S ON meet-ups videos pics events chats blogs interviews podcast music hot-issues f...
Cycle Paris Cycle Paris 193 km Fiets mee voor een sterk hart voor iedereen en vier het leven, célébrez la vie! Een u...
Bewoners- en wijkvereniging Noordelijk Scheveningen Bewoners- en wijkvereniging Noordelijk Schev... 193 km Laagdrempelige activiteiten zoals yoga, bridge en Franse les voor een klein prijsje.
Unity In Diversity Unity In Diversity 193 km Our projects are focused on encouraging social and cultural integration of refugees a...
Dutch Language Café Dutch Language Café 193 km Een super plek, waar iedereen van harte welkom is. Om de taal te leren natuurlijk, ma...
De Hangar De Hangar 193 km Stemmen geteld in de Fokker Terminal. Mooie grote hal.
The Hague Tech The Hague Tech 193 km Inspirerende en bruisende locatie, zie je van de buitenkant af overigens niets van.
De Kortste Weg De Kortste Weg 194 km De Kortste Weg is de gemeenschap van consumenten, producenten van lokaal voedsel en n...
Literatuurmuseum Literatuurmuseum 194 km Ik had het zelf iets groter verwacht, vooral het deel voor de allerkleinsten kan grot...
Yemen: Bruised, but never broken Yemen: Bruised, but never broken 194 km The people in Yemen are facing the largest humanitarian crisis in the world today. S...
Recensies
Koop hier geen kittens is broodfokker en zwart kweker dieren zitten in erbarmelijke toestanden . Ze laten u enkel zien wat u vraagt voor de rest zit alles in kleine hokjes verstopt op zolder en in de kelder. Kittens zijn ziek etterende ogen geven geen twee jaar garantie. Vriend van ons heeft kitten gekocht vol met schimmel gaat klacht neerleggen bij dienst dierenwelzijn. Oplichters naam cattery niet waard.
Fantastische Cattery, zeer zorgzaam, de dieren wonen in huis en staan op de eerste plaats, worden zeer goed verzorgd. Wij hebben er op verschillende momenten een kitten gekocht en het zijn geweldig lieve dieren, met een heel goed karakter. Ook erg leuk dat Bea en Eric zijn komen kijken hoe de kittens bij ons zijn uitgegroeid tot prachtige lieve dieren! Top! Heel blij mee.
Echt treurig dat het broodfokkende "Hoeve what's his face" bewust betrouwbare catteries digitaal zwart maakt met alleen maar leugens ook middels nepaccounts en op z'n eigen account 5 sterren geeft. Mensen die niet tevreden waren over betreffende broodfokker worden in hun review afgebrand, bekijk voor de grap maar eens alle reacties van hem op de kritische reviews. Ik vind dit onbegrijpelijk dat dit zomaar kan, dit is het bewust misleiden van potentiële klanten voor in dit geval Cattery Celize en ook een vorm van cyberbullying cyberpesten. Wellicht kan Cattery Celize zijn leugenachtige reviews verwijderen? Want hij beschadigt nu bewust jullie imago.
Prima cattery. Voor de mensen die zich afvragen waar de 1 ster recencies vandaan komen, die moeten even googlen op Hoeve Hoogland. Deze broodfokker houdt er niet van dat zijn praktijken in de openbaarheid worden gebracht en pakt de mensen aan die dat doen, waaronder deze cattery. De andere 1 ster reviews zijn nep-profielen van deze "fokker"/medewerkers hiervan.
jammer genoeg moet ik 1 ster geven , ik had liever -5 sterren gegeven , onbeschoft persoon totaal geen dierenliefhebber doet het enkel voor het geld en allemaal in het zwart , geen aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid