facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catpalace

Catpalace

Info

Het ontwerp en de productie en distributie van dierenmeubelen.

Geschiedenis

Het ontwerp en de productie en distributie van dierenmeubelen. CatPalace zit achterin het pand van CatPalace dus op 1B



"Catpalace biedt een zeer uitgebreide keuze in kattenklimmeubels en daarmee de perfecte kattenkrabpalen. Een Catpalace is bekend om haar lange levensduur, stevigheid en uitstekende stabiliteit."
Adres: Veilingweg 1B, 5301KM Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)6 18886855
Stad: Zaltbommel
Route: Veilingweg 1B
Postcode: 5301KM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00

Recensies
Begin 2022 kochten wij bij Catpalace een krabpaal voor onze buitenren. Het werd belegd met betonplex zodat het tegen weer en wind bestand is. Op de zitplaatsen kwam kunstgras, een lust voor het oog. Onze main coons zijn er zeer content mee. Zo zeer zelfs dat wij later dat jaar een tweede krabpaal bij Catpalace kochten om binnen neer te zetten. Hij werd keurig aan huis bezorgd en op de juiste plaats gezet. Catpalace levert kwalitatief goed materiaal is zeer klantvriendelijk en gaat de extra mijl om ook de krabpalen op de juiste plaats te helpen zetten.
Ik kwam Catpalace tegen met een stand op de Fife world cat show. Behoorlijk onder de indruk van de kwaliteit van hun producten. Gelijk maar een boom mee genomen. Vriendelijke en goede service. Mijn bengalen zijn er heel gelukkig mee.
Voor de beste en leukste krabpalen, kattenmeubelen, ligplekken of zelfs complete wandsystemen ga je naar Catpalace. Wij hebben de afgelopen 15 jaar al 9 grote klim en lounge meubelen voor onze katten gekocht. Ze staan nog steeds! Zeer duurzaam, stevig, vakkundig gemaakt en uitmuntende service. Heb al vanalles per pakketpost of koerier online besteld, maar ook afhalen in de ruime showroom 20 minuten onder Utrecht op afspraak is perfect. Elke denkbare maatwerk designer oplossing wordt door catpalace uitgedacht en binnen een paar dagen gecreëerd in hun eigen goed uitgeruste werkplaats. Denk niet te klein, groter is beter, je katten zijn meer thuis dan jezelf. Ga voor kwaliteit, koop hier.
Super gaaf krabmeubel gekocht de britjes erg blij vriendelijk en erg fijn geholpen! Mooi/stevig/kwaliteit
Vertaald door Google Dit is het tweede kattenpaleis dat we hier hebben gekocht. De eerste ging meer dan 10 jaar mee en was nog in goede staat toen we besloten een nieuwe te kopen. We kochten toen een veel goedkopere versie gevonden op Amazon geproduceerd in China natuurlijk maar de kwaliteit was echt slecht en minder dan een jaar later hadden we deze nu in Frankrijk afgeleverd. Catpalace-producten zijn niet goedkoop, maar je krijgt waar je voor betaalt en succes is vrijwel gegarandeerd, tientallen jaren lang. Origineel This is the second cat palace we have bought here. The first lasted over 10 years and was still in good shape when we decided to buy a new one. We then bought a much cheaper version found on Amazon produced in China of course but the quality was really poor and less than a year later we now had this delivered in France. Catpalace products are not cheap, but you get what you pay for and success is practically guaranteed, for decades.
Vertaald door Google We hebben een krabpaal besteld voor onze katten. In het begin schrokken we van de prijs, maar toen kwamen we er overheen en investeerden we het geld om een ​​duurzame krabpaal te hebben. En daar hebben we geen spijt van! We zijn erg enthousiast over de kwaliteit van de grondstoffen en ook over de verwerking. Het is een echte eye-catcher in de woonkamer en natuurlijk vinden de katten het ook leuk. Zeer duidelijke aanbeveling voor iedereen die een krabpaal van hoge kwaliteit wil die verder gaat dan de goederen van Fressnapf en co : Origineel Wir haben für unsere Katzen einen kratzbaum bestellt. Zuerst waren wir von dem Preis abgeschreckt aber dann haben wir uns überwunden und das Geld investiert um einen langlebigen kratzbaum zu haben. Und wir bereuen es nicht! Wir sind sehr begeistert von der Qualität der Rohstoffe und auch von der Verarbeitung. Es ist ein echter Hingucker im Wohnzimmer und den Katzen gefällt er natürlich auch. Ganz klare Empfehlung an alle die einen hochwertigen kratzbaum jenseits der Fressnapf und co Ware wollen :
Vertaald door Google Zoooo geweldig, super verwerkt en helemaal comfortabel. Mijn katten zijn er dol op, ik wil ook een kat zijn met de krabpaal. De boom is elke cent waard. Hartelijk dank. Origineel Soooooooo toll, super verarbeitet und total gemütlich. Meine Katzen sind begeistert Ich will bei dem Kratzbaum auch Katze sein. Der Baum ist jeden Cent wert. Herzlichen Dank dafür.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid