facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catitude

Info

Kattenoppas aan huis. Uw kat blijft in zijn eigen vertrouwde omgeving en u kunt met een gerust hart op vakantie.



"Kattenoppas aan huisLekker onbezorgd op vakantie of heerlijk een weekendje weg? Maar wie zorgt er dan voor de kat? Nou, ik dus! Mijn naam is Lieke Snoeren, woonachtig in Hilvarenbeek en ik ben kattenoppas aan huis. Tevens heb ik een opleiding tot kattengedragstherapeut succesvol afgerond.Maar wat houdt dat dan in.... kattenoppas aan huis? Uw kat blijft lekker in zijn eigen vertrouwde omgeving en ik kom dagelijks langs om voor de kat te zorgen en te voorzien van liefde en aandacht. Uiteraard geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Dan kunt u met een gerust hart genieten van een zorgeloze vakantie, net als uw kat"
Adres: Hilvarenbeek
Telefoonnummer: 0610301190
Stad: Hilvarenbeek



op zoek naar gerelateerd: Kattenoppas aan huis Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huskypower.nl Kekuatan Huskypower.nl Kekuatan 936 meter Dé webwinkel voor de actieve viervoeter met vele speciale hondenartikellen. Gespecial...
Kwaffeur Bukkum Palace Kwaffeur Bukkum Palace 1 km Deze pagina is speciaal voor mensen die meer willen weten over de vachtverzorging van...
Animal Event Animal Event 4 km Was goed opgezet. Vele drinkplekken voor honden aanwezig verdeeld over het grote terr...
Recensies
Wij zijn erg blij met Lieke als oppas voor onze kat. Ze houdt rekening met het medicatieschema, ze is alert op afwijkend gedrag en komt direct met oplossingen zoals een verhoogde voerbak; supertip!, de kattenbak wordt goed schoongehouden en eventuele ongelukjes worden meteen opgeruimd. Lieke neemt echt de tijd voor de dagelijkse bezoekjes en is heel liefdevol en geduldig met ons poezenbeest. Ook stuurt ze elke dag even een update met een foto of filmpje. Dankzij Lieke kunnen we met een gerust hart op vakantie!
Een hele fijne ervaring gehad met Lieke als kattenoppas aan huis. Ze kwam elke dag rond dezelfde tijd langs en gaf naast eten en drinkwater de katten ook aandacht. We kregen elke dag een update met wat foto’s. Dat was fijn en wij konden met een gerust hart van onze vakantie genieten. Ik beveel Lieke daarom zeker aan.
Lieke heeft in de weken dat we op vakantie waren super voor onze twee katten gezorgd. Iedere dag ontvingen we een berichtje en wat foto's, heel fijn! Je merkt dat ze echt veel van katten weet, ze goed op het gedrag van je katten let en ze echt even aandacht geeft. De volgende keer dat we op vakantie zal ik haar zeker weer als kattenoppas vragen. Een aanrader voor iedere kattenliefhebber!
Altijd top geregeld als Lieke komt. Katten blij en baasjes blij! Lieke geeft ook de medicatie en is zeer alert op eventuele gezondheidsproblemen. Daarnaast vindt ze het geen probleem om de post en de planten te verzorgen en stofzuigt ze zelfs nog even door de kamer. Topper!
Wij hebben voor het eerst een weekje gebruik gemaakt van de oppas service Catitude. Het voelde meteen al enorm vertrouwd. Ze is onwijs lief voor de katten en weet precies hoe ze met ze om moet gaan. En ook de plantjes heeft ze met net zo veel liefde verzorgd. Volgende vakantie schakelen wij Lieke meteen weer in! Top service! Ontzettend bedankt.
Heel tevreden over hoe Lieke mijn twee katten en konijn heeft verzorgd tijdens mijn vakantie! Ook de dagelijkse communicatie via whatsapp, inclusief foto's, kon ik erg waarderen. Een volgende vakantie schakel ik Lieke weer in, zodat ik met een gerust hart van huis kan gaan :
Lieke is de liefste oppas voor de kat die je maar kan wensen… Elke dag is ze voor haar komen zorgen, met haar gaan kroelen, kattenbak verzorgd. Echt top service! Vanaf moment 1 een vertrouwd gevoel
Lieke zorgt ervoor dat we met een gerust hart op vakantie kunnen gaan. Het is niet even snel eten geven en weg maar ze besteedt echt aandacht onze kat. En die laat zich graag knuffelen door haar dat is uitzonderlijk want onze kat is best eenkennig
Lieke heeft afgelopen week voor mijn poezen dames gezorgd toen ik voor de eerste keer een weekje weg was. Elke dag heb ik ontzettend leuke foto's gehad. In het begin was het even wennen maar ik zag al snel op de foto's dat ze heel nieuwsgierig en tevreden waren. Toen ik thuis kwam was ook nog mijn huis even gestofzuigd en er stond een super leuke goodiebag klaar. Volgende keer mag lieke zeker weer komen oppassen!
Lieke heeft het mogelijk gemaakt dat wij toch op vakantie konden terwijl een van onze katten dagelijks 2x een insuline injectie moest hebben. Ze had het spuiten snel onder de knie en onze katten die redelijk schuw zijn, waren snel aan haar gewend. Af en toe een leuk berichtje naar ons vakantieadres met leuke foto's dat alles goed ging met onze katten. Bij thuiskomst waren de katten heel relaxt, Lieke had planten water gegeven, post binnengelegd en de kattenbak goed schoongehouden en tenslotte nog gestofzuigd. Kortom een zeer relaxte thuiskomst. Wij zijn zeer tevreden en zullen haar bij iedereen aan kunnen raden. Echt een topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid