facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cateye Design

Cateye Design

Info

CatEye Design, creatieve communicatie

Geschiedenis

Communicatie begint met aandacht. Met gespitste oren en een scherpe blik. Zo zie ik dat bij CatEye Design, bureau voor reclame en vormgeving. Vandaar de naam CatEye. Omdat ik aandachtig kijk naar de wensen van mijn opdrachtgever. En deze uitvoer met oog voor detail. Maar ook omdat ik snel en wendbaar ben. Soms eigenwijs, maar aaibaar voor klanten met wie het klikt.

Met CatEye Design kies je voor een ervaren bureau. Professioneel, transparant en oprecht betrokken. Een bureau bovendien, dat samen met jou alle trajecten bewandelt. Waar je van harte welkom bent voor de meest uiteenlopende opdrachten op het gebied van marketing en communicatie, vormgeving en dtp. Van nieuwsbrieven tot advertenties, van posters tot brochures, van ontwerp tot en met druk. En dat alles tegen aantrekkelijke tarieven.

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat CatEye Design jou kan bieden via onderstaande contactgegevens:

tel. 0652328755
[email protected]
www.linkedin.com/in/dorithgelberg

Specialiteiten: logo- en huisstijlontwerp * dtp en vormgeving van drukwerk * drukwerkbegeleiding * concept en opmaak nieuwsbrieven * organiseren van (social media) campagnes * beheer sociale media * aansturen van vrijwilligers * fondsenwerving * research en beleid * genereren van free-publicity * (pers)voorlichting * tekstuele verzorging van artikelen en persberichten.

Adres: Korenlaan 4, 2242 HN Wassenaar
Telefoonnummer: 0652328755
Stad: Wassenaar
Route: Korenlaan 4
Postcode: 2242 HN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advanced Printing & Graphics Advanced Printing & Graphics 410 meter wij bieden grafisch ontwerp, sign, groot formaat printing en webdesign van hoge kwali...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid