facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cateringservice De gelegenheid

Cateringservice De gelegenheid

Info

Voor elke gelegenheid! Van borrelhapje tot partypan. Voor barbecue of koud/warm buffet.
Tapas en alles wat nodig is om de locatie aan te kleden

Geschiedenis

Voor elke gelegenheid en/of budget is daar cateringservice De gelegenheid. In een straaal van 30 kilometer rond Sliedrecht bezorgen wij oa buffetten, borrelhapjes, barbecue en partypannen. Maar vergeet zeker onze partyverhuur afdeling niet. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan steigerhout meubels, standaard verhuur van (sta)tafels en stoelen en trendy artikelen.



"Cateringservice de gelegenheid is een cateringservice die onder andere lunch, buffetten, barbecue en borrel-hapjes verzorgd op locatie."
Adres: Buitendams 489, 3371BK Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 06 39011027
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Buitendams 489
Postcode: 3371BK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Voor een bestuursvergadering gisterenavond bij ons thuis gebruik gemaakt zijn de diensten van deze cateraar. Zéér tevreden, goede service en communicatie. Keurig op tijd en meer dan ruim voldoende! Daarnaast waren de warmhoudschalen etc ook van goede kwaliteit. En dat alles tegen een scherpe prijs! Al met al iets dat we vaker gaan doen, van harte aanbevolen. Vakmensen!!!
Afgelopen zaterdag tijdens de Baggercup bij VV Sliedrecht een BBQ laten verzorgen. Prima service, lekker vlees en salades!
Heerlijke hapjes, netjes gekoeld thuis gebracht. Veel diversiteit een ruime keuze tussen vlees, vis of vega.
Fantastisch Gerard! Stipt volgens de afspraak en alles zag er keurig verzorgd uit. We werden er zelf blij van toen we de foto’s bekeken die onze kleindochter ons appte. Hartelijk dank!!
Nieuwjaars hapjes laten regelen door Catering De Gelegenheid, bezorging was ook prima geregeld. Bedankt en tot de volgende keer.
Heerlijk, makkelijk online te bestellen en prima service. Een echte aanrader voor je feest/verjaardag.
Echt een aanrader. Goede kwaliteit vlees, salades, fruit en perfecte service!
Goede en snelle bezorging. Voldoende eten!! En lekkere friet!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid