facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catering van den Berg

Catering van den Berg

Info

Bedrijfsfeest, familiefeest, buurtfeest? Wij verzorgen ieder feest volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget.Wij zijn gespecialiseerd in all inclusive voor een vaste prijs.

Geschiedenis

Catering van den Berg: "Een begrip voor elk feest met ruim 25 jaar ervaring!"

Ontdek onze voortreffelijke catering service een kennismaking die smaakt naar meer ...



"Catering voor feesten en evenementenHét Full service concept voor elk feest!Wij werken met all inclusieve prijs afspraken.Van te voren goede afspraken en een duidelijke offerte met een vaste all in prijs , geen verassingen achteraf."
Adres: Marconistraat 1, 3846 AR Harderwijk
Telefoonnummer: 0341460404
Stad: Harderwijk
Route: Marconistraat 1
Postcode: 3846 AR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Slager Harderwijk, Yoolz Harderwijk, Il Gusto Harderwijk, Warm en koud buffet Harderwijk, Hapjes bestellen Harderwijk, Hapjespan Harderwijk, Cafetaria Harderwijk, Thuisbezorgd Harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maartenz Catering Maartenz Catering 724 meter Maartenz Catering; service, kwaliteit en ontzorgen
De Mobiele wijnbar De Mobiele wijnbar 2 km Kerstborrel met 45 collega's gehad. Alles was super verzorgd, heerlijke hapjes en dra...
Kokkerella Kokkerella 4 km Afgelopen zondag, 28 september, stonden jullie bij café de Noot in Hoogland. Ik heb d...
Recensies
Wij hebben 25 juni een Bottertocht gemaakt met BBQ op een eiland, Wij hebben deze dag als familie heel erg leuk ervaren, Het was een mooie tocht, en we hebben ook nog even kunnen zeilen. Ook de BBQ was perfect, met parasol, waar iemand even zo maar voor zorgde. Ik was gevallen op de boot, en vanmorgen belden ze om te informeren hoe het met me ging. Dat voelt heel goed zorg hebben voor je gasten , ook het personeel was uitmuntend met mooie verhalen over dat gebied.
Vorige week een stamppot buffet laten bezorgen. Keurig op tijd en nog veel belangrijker, het smaakte heerlijk. Prima presentatie en ruim voldoende voor alle gasten. Zeker een aanrader !
Afgelopen zaterdag vierden we ons 40 jarig huwelijk. We kozen voor het herfstbuffet. Geen spijt van gehad. Wat een lekker eten, er was genoeg, alle gasten waren lovend.
20 augustus het hapjes buffet gehad met drankjes. Heerlijk eten en geweldig verzorgd. Niets is te gek, zijn 3x maal geweest om alles tot in de puntjes te verzorgen. Onze gasten waren onder de indruk. Hartelijk dank nogmaals. Zeker voor herhaling vatbaar.
Een geweldig compliment moet gemaakt worden zowel doorverteld zijn, wat deze mensen voor elkaar krijgen en doen voor je is top!!! Wij hebben een verzorgde botter tocht gedaan bbq en drankjes, het eten top !! de drankjes top!! de botter top!! Die zelfs de zeilen heeft gehesen geweldige ervaring!!!! .de bemanning top!!! Hartelijk dank mensen van vd Berg ga zo door wij vertellen dit zeker verder !!
Voor mijn feestje had ik verschillende soorten hapjes besteld, deze heerlijk en de schalen waren mooi opgemaakt.
Onze familiedag was van begin sloepen varen en stadswandeling tot eind botter varen met bbq fantastisch en tot in de puntjes verzorgd! Vriendelijke, attente medewerkers, uitgebreide lunch en heerlijke, gezellige bbq. Complimenten aan Wim en alle medewerkers, wij hebben allemaal genoten van deze heerlijke dag en komen zeker terug voor een van de andere mooie arrangementen! Echt een aanrader voor een familie-, bedrijfs- of vriendenuitje.
Ons verjaardagsfeest was helemaal top verzorgd. Het heerlijke buffet werd kompleet geleverd met bestek, borden, servetten etc.
Fantastische service. Ik belde om 10:00 uur om een luxe lunch te bestellen en zoals afgesproken kwam een medewerker om 11:30 uur de lunch brengen. Broodjes waren fantastisch en betaalbaar. We zullen hier in de toekomst zeker nog eens bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid