facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catering van de Putten

Catering van de Putten

Info

Café Zaal Catering en Party service Van de Putten, is al jaren een ontmoetingsplaats
voor mensen die iets te vieren hebben.
Ook voor verzorging van uw feest kunt u bij ons terecht!

Geschiedenis

Zaal:
Wij zorgen voor de perfecte invulling. Dit alles doen we natuurlijk geheel naar uw wens. Naast de keuze voor bijvoorbeeld een diner, brunch, luxe buffet of diverse soorten hapjes, is het bij ons uiteraard mogelijk om zelf een creatieve invulling aan uw feest te geven.

In elke ruimte bevindt zich een bar met geluidsinstallatie voor de perfecte muziek en sfeer voor uw feest. Indien gewenst kunnen wij in overleg met u zorgen voor een orkest of disco.

Verder hebben wij contacten met diverse fotografen, filmers en diskjockeys en kunnen wij zorgen voor uw bruidsboeket, bruidstaart en trouwauto.

Wanneer u geinteresseerd bent of aanvullende informatie wenst, kunnen wij u geheel vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Café:
Het Café is compleet af te huren voor uw eigen besloten feest, dus alleen voor u geopend. Ons bruin Café geeft de ideale gezellige sfeer voor uw dertig-, veertig- of vijftigste verjaardag.

Feesten:
Geen feest of evenement
zonder een hapje en een drankje.

Naast de standaard hapjes bieden wij u diverse, op uw feest afgestemde borrelhapjes aan. Omdat ons assortiment zo breed is en wij onze wortels hebben in het horecavak, kunt u contact met ons opnemen voor het ideale feest.

Dranken

Wij verzorgen graag in overleg met u de dranken. Wij be-
schikken over diverse taps en
glaswerk.

Luxe koud en/of warm buffet

Uiteraard kunnen wij uw gasten ook verwennen met een luxe koud en/of warm buffet. Graag stemmen wij uw wensen en onze mogelijkheden samen met u af.
Wij werken alleen met dagverse producten.

Barbecue

Wij kunnen voor u een uitgebreide barbecue aan huis verzorgen, eventueel inclusief bediening. Vraag naar onze specialiteiten en mogelijkheden.

Extra Service

Desgewenst zorgen wij voor personeel voor het uitserveren van het buffet.

Meubilair

Tafels, stoelen, hangtafels, kapstokken enz. Wanneer u uw koud en warm buffet bij ons bestelt, dan geven wij het voor u benodigde meubilair gratis in bruikleen, onder voorwaarde dat dit schoon, compleet en onbeschadigd wordt terugbezorgd.

Adres:
Telefoonnummer: 0493 31 25 58
Stad: Deurne



op zoek naar gerelateerd: Buffet Deurne, Martijn Deurne, Vd Putte, Bed and Breakfast Deurne, Kerstmenu Deurne, Terrasfestival Deurne, Paasbrunch Deurne, Hapjespan Deurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Soc. Walhalla Soc. Walhalla 276 meter Regels met betrekking tot drank verstrekken aan minderjarigen worden niet heel nauw g...
Jomo Food Service Jomo Food Service 345 meter Heerlijk vlees, goed verzorgde bbq. En verse salades.
Café T'pandje Deurne Café T'pandje Deurne 1 km Gezellig, goeie muziek Heerlijk potje darts gespeeld
De Brouwer De Brouwer 1 km Het ademt de sfeer van een echt biercafé. Wij zijn hier afgelopen zaterdag naartoe ge...
Keurslager-traiteur Joost Kuijpers Keurslager-traiteur Joost Kuijpers 1 km Mooie zaak, goed vlees, zeer geïnteresseerd wat ik met de 2 kg buikspek ging doen. Ik...
Cupcake Boutique Cupcake Boutique 1 km Homemade Cupcakes & Vintage Cupcake Caravan
SushiSjoerd SushiSjoerd 2 km Super goede en snelle service, er werd netjes 5 min van te voren even gebeld dat ze i...
SOEPlesse SOEPlesse 2 km Heerlijke soep iedere week weer, goed op smaak en genoeg gevuld
Baroef BV Baroef BV 5 km
Recensies
Prima plek om een gezellig feest te vieren. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en de catering is prima. Compliment voor de crew!
Super service/ goed eten / vriendelijk personeel.
Bruiloftsfeest hier meegemaakt, het is een fijne gezellige zaal met mooi buiten terras en verwarmde serre. Het personeel is slim, heeft inzicht en gaat ervoor, dat valt op tegenwoordig... Als ik zelf zou trouwen dan wist ik het wel :
Fantastisch hoe we hebben kunnen feesten. Team heeft ons geweldig van hapjes en drank voorzien. Alle lof voor hun inzet.
Mooie en leuke feestlocatie voor ieder wel wat wils
Voor de tweede keer feest gehad hier. Deze keer een 50ste verjaardag, de keer daarvoor onze eigen bruiloft. Allebei de feestjes in de kroeg. Wat een feest!! Geweldige verzorging, prima obers, je glas wordt snel weer gevuld en de hapjes zijn heerlijk. Lekker gemoedelijke sfeer. Volgende feestje vieren we zeker weer bij vd Putten!
Onze trouwfeest daar gehouden. In 1 woord SUPER. Service TOP. Dank je voor die mooie onvergetelijke dag.
Goede service. De koffie en de vergadering weer top verzorgd
Prachtige locatie. UITSTEKENDE en vriendelijke bediening en service. Ook een hele mooie buiten tuin met overkapping die dienst doet als rook ruimte. Eten was óók zeer goed en verzorgd. Wij waren hier als gast maar zouden deze locatie absoluut kiezen als wij een feest zouden geven. Absoluut TOP
Wij waren super tevreden over ons feest .Alles was goed verzorgd en heerlijk eten.Alle gasten gaven complimenten.Ga zo door.M.V.G
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Catering van de Putten met het openbaar vervoer


Deurne, Gerardushuis 90 meter
268
Deurne, Gerardushuis 90 meter
268
Deurne, Langstraat 180 meter
80
Deurne, Langstraat 200 meter
80
Deurne, Heiakker 410 meter
268

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid