facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catering Oost-West

Catering Oost-West

Info

Oost West Catering is dé partner voor uw feest, partij, lunch, buffet of zakelijke meeting. Uw catering of event is bij ons in uitstekende handen en wij staan voor service en gastvrijheid!

Adres: Dorpsstraat 9, 3451BH Vleuten
Telefoonnummer: 030 – 677 1020
Stad: Vleuten
Route: Dorpsstraat 9
Postcode: 3451BH



op zoek naar gerelateerd: Oost-West Vleuten Menu, Restaurant Vleuten, Restaurant Oost-West, Restaurant Vleuten dorp, Restaurant Vleuten Dorpsstraat, Nieuw restaurant Vleuten, Tapas Vleuten, Oost West Thuis Best eten
Recensies
Top gastheerschap op sfeervolle plek middenin het dorp Vleuten. Hele diverse kaart met mooi samenstelde gerechten waar zo te zien veel liefde en aandacht in word gestopt!
Mooi restaurant met een leuke kaart met heerlijke gerechten. Ook hun ijs is een aanrader!
Vandaag besteld bij Oost West. Was super lekker!!!! Zou goed zijn als mensen zouden bestellen bij de horeca om ze hierdoor ook te steunen...en het is zeker aan te bevelen bij Oost West!!
Super nette zaak. Goede leuke en lekkere koffie . Vandaag extra gezellig vanwege Valentijndag.
Vandaag ijs gehaald deze was zacht smaakloos, slagroom gleed er van af de verkoopster deed of ze het niet zag maar deed er ook geen nieuwe op. De bediening was onvriendelijk ze kunnen er inderdaad beter mee stoppen.
Vanmiddag schepijs gehaald voor 3 personen maar het lijkt mij beter dat ze hiermee stoppen. Het ijs is echt niet lekker. Zwak tot geen smaak, ijs kristallen in het ijs water is bevroren. Dit doet je naam geen goed. Jammer.
Gezellig restaurant, lekker eten, gewoon prima.
Had er meer van verwacht. Het was niet slecht, maar heel goed was het ook niet.
Best lekker eten. Weinig keuze. Met name bijna geen vis.
Fijne service met goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker de moeite waard om nog een keer te bezoeken! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid