facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catering Expresse Zaanstreek

Catering Expresse Zaanstreek

Info

Leverancier van belegde broodjes, lunchpakketten, borrelhapjes, barbecues en buffetten voor particulieren en bedrijven (meer info op www.ce-zaanstreek.nl).

Adres: slaperstraat 30, 1511ch Oostzaan
Telefoonnummer: 06-21642187
Stad: Oostzaan
Route: slaperstraat 30
Postcode: 1511ch



op zoek naar gerelateerd: Buffet Zaandam, Salades bestellen Zaandam, Borrelplank bestellen Zaandam, Borrelhapjes bestellen Zaandam, Groeneveld Eten, Bolke de Beer Zaandam
Recensies
Partypannen besteld voor een borrel. Voor herhaling vatbaar. Prima service en goed eten!
Alles wat je besteld is echt heel lekker en makelijk ,het is compleet
Prima service en prettige mensen die met je meedenken. Zowel de hapjes als het buffet zagen er goed verzorgd uit en waren zeer smakelijk. Zeker een aanrader.
Perfecte service en uitgebreid aanbod. Alles is goed verzorgd en mooi opgemaakt. We hebben ervan genoten! De partypannen zijn een echte aanrader.
Top service! En de partypannen waren een succes! Zeer smaakvol en absoluut voor herhaling vatbaar! Prijs/kwaliteit goed!
Wij bestellen vaker bij Catering Expresse Zaanstreek. Zo ook afgelopen zondag omdat wij de verjaardag van onze zoon vierde. En zoals altijd zijn we weer zeer tevreden en kijken alweer uit naar het volgende feestje.
Heerlijke hapjes gehad afgelopen zaterdag. Hapjes zagen er mooi uit, smaakten heerlijk en een goed assortiment.
Vandaag een heerlijke brunch gehad. Op tijd geleverd en volop keuze, net als de partypannen en buffetten!
Super lekkere hapjes, goed verzorgd. Ook voor de vegetariërs voldoende keuze!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid