facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catering Cor Jansen

Catering Cor Jansen

Info

Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen.

Geschiedenis

Al meer dan 30 jaar is catering ons vak en koken onze passie. Catering Cor Jansen staat voor kwaliteit, goede service en aandacht voor uw wensen.

Adres: Katwijkerbroek 37, 2223 XN Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 071 407 2998
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Katwijkerbroek 37
Postcode: 2223 XN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HH Catering & Service HH Catering & Service 1 km H.H. Catering & Service bestaat sinds 13 oktober 2009 en is een begrip in de regio. B...
Recensies
Zou het echt waar zijn vroeg ik me af. Beleef de smaak van de Orion weer stond er op Facebook. Dat heb ik eerder gehoord. Eerst proeven en dan geloven. En ja hoor. Al toen ik de doos in de auto zette merkte ik al dat het in ieder geval hetzelfde rook. En dan doe je thuis die doos open en haal je gespannen je vinger door de marinade en proef je.... de Orion! Een geweldig fliepflap gevoel borrelt op en samen met mijn zoon hebben we in recordtempo de grote portie spareribes weggewerkt. Een ketjapglimlach van oor tot oor. Ook bij mijn zoon. Pap, dit zijn de lekkerste spareribs die ik ooit gegeten heb. Dat snap ik. Hij heeft nog nooit de echt gegeten. Maar deze benadering doet je in ieder weer terug denken aan die tijd. In ieder geval tot morgenochtend. Als de knoflook een beetje uit je systeem is. In deze tijden heb je helden nodig. Een paar daar van werken bij Cor Jansen Catering die de smaak van de Orion weer tot leven hebben gebracht.
Wat een heerlijke high tea hebben jullie gemaakt voor de Mantel. Namens de bewoner dank
Echt hele lekkere spareribs de botten hoeven niet weggegooid worden de honden eten het op en voorderest toppie
Niet op tijd: Kwartier na tijdsblok gebeld waar eten bleef. Na lang geroezemoes op de achtergrond werd mij gemeld dat de bezorger al onderweg was en de telefoon werd voordat ik een reactie kon geven erop gegooid. Was raar moment. Gelogen: De bezorger was nog niet onderweg, dit was gelogen. Duurde zeker nog eens een kwartier voordat de bezorger bij mij thuis was terwijl ik nog geen 10 minuten van de cateraar vandaan woon. Uiteindelijk een half uur later dan mijn tijdsblok eten dus binnen. Eten koud: De patat en krieltjes waren koud en slap. Konden we gelijk weggooien. De spareribs waren lauw. Eerst nog flink moeten opgewarmd in eigen oven. Niet professioneel: Ik denk dat mijn bestelling klaar heeft gestaan maar dan men deze over het hoofd heeft gezien qua aflevering. Kan gebeuren. Maar als ik dan bel je brengt die koude hap dan alsnog toch gewoon weg dan is dat totaal niet professioneel. Geen reactie op klacht: Via de cateraar zijn eigen site een klacht ingeschoten. Tot op heden nog geen enkele reactie terug mogen ontvangen. Alles bij elkaar vond ik dit een heel trieste ervaring voor 40 euro waar de "cateraar" op de vergane glorie van de Orion gerechten geld probeert te verdienen. Is dus eens en NOOIT meer. Een maand na mijn review werd ik alsnog positief verrast door mail van Cor Jansen. Was niet te achterhalen wat er nu precies is fout gegaan maar de cateraar wilde het goed maken. Mocht e.e.a. opnieuw gratis bestellen. Op 16 april bestelling gedaan. Was geen 10 maar een 8. Zeker niet slecht dus. Alleen jammer dat het zo moest verlopen allemaal. Ster score nu aangepast van 1 ster naar 3.
Verwachtingen waren hoog, maar het viel helaas tegen. Slim om reclame te maken met de naam van een restaurant wat in het verleden een begrip was in de omgeving. Met enkel wat personeelsleden van toen. Kwaliteit viel tegen, sate was lauw en de patat wat erbij zat was slap gestoomd omdat de bak waarin het zat helemaal was afgesloten, daar nog 2 maaltijden bovenop geplaatst...mag toch aannemen dat men weet dat dit niet ten goede komt van de kwaliteit. De rest was wel warm. Eten werd ook 45 min later geleverd dan was afgesproken. De kipsate was blank en smakeloos, alsof er geen marinade op zat. Aardappeltjes waren goed en lekker. De schnitsel was veel te hard gebakken de randen waren dan ook keihard. De smaak van decspareribs wis idd zoals vroeger bij de orion. Maar dat was ook het enige in vergelijking met de Orion.
Voor de derde keer bij Cor Jansen een gourmetschotel besteld en was een feestje, je hoeft er niet voor bij te kopen alles zit erbij. In 1 woord fantastisch
Mijn schoonmoeder heeft hier voor de 2e Kerstdag eten besteld, af te halen rond 18 uur. Om plm. 19.30 uur was men eindelijk aan de beurt....ongelooflijk slecht georganiseerd! Eten was goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid