facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catering Bollenstreek

Catering Bollenstreek

Info

Catering Bollenstreek is een cateraar welke actief is in de Duin- en Bollenstreek

Catering Bollenstreek levert u een catering op maat.

Geschiedenis

Catering Bollenstreek is het adres als het gaat om de verzorging van een full service (bedrijfs) catering, tot aan een private diner bij u thuis. Wij verzorgen al een catering vanaf 6 personen. Onder ‘ons aanbod‘ vindt u een selectie van ons aanbod. Uiteraard bieden wij ook maatwerk



"Catering Bollenstreek is hét adres als het gaat om de verzorging van een full service bedrijfscatering tot aan een luxe diner bij u thuis. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de traditionele mediterrane keuken, maar u kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een Hollandse maaltijd. Wij gaan met onze catering voor uw receptie, personeelsfeest of andere gelegenheden altijd flexibel en persoonlijk te werk om tot een mooi eindresultaat te komen. Catering Bollenstreek denkt met u mee en houdt rekening met al uw wensen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bestel gemakkelijk in onze nieuwe webshop de door ons met zorg samengestelde producten."
Adres: keyserswey 49, Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-14702181
Stad: Noordwijk
Route: keyserswey 49



op zoek naar gerelateerd: Hapjes bestellen Noordwijkerhout, Foodtruck Bollenstreek, Hapjes bestellen Sassenheim, Buffet bestellen Katwijk, Borrelplank noordwijkerhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barista Beleving Barista Beleving 3 km Voor de leukste en meest verrassende koffie op locatie
Strandclub Witsand Strandclub Witsand 4 km Goed toeven in deze strandclub. Diverse bars en je kunt beschut tegen de wind binnen ...
Recensies
Vrijdag een heerlijk Mediterraan luxe buffet besteld van Catering Bollenstreek voor alle koorleden. Xhevat Illazi had alles mooi en smakelijk bereid. Iedereen was het erover eens: Xhevat kan heerlijk koken! Bedankt Xhevat, we hebben allemaal smakelijk gegeten.
Catering aan huis. Prima op tijd, heerlijk vers en met voldoende middelen geleverd om het warm te blijven houden. De kwaliteit van de maaltijd was geweldig, de salades vers, goed gevuld en goed van smaak. De hoeveelheid was ruim voldoende. kortom, een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijk eten dat met passie en oog voor detail is bereid door deze culinaire liefhebbers. Alles smaakt echt goed en ziet er bijzonder attractief uit. Dat in combinatie met het prettige & persoonlijke contact zorgt voor een meer dan tevreden klant. Tot een volgende keer!
Catering aan huis met veel verschillende keuzes. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf maar wilt! Het onderlinge contact was erg fijn en er werd duidelijk antwoord gegeven op verschillende vragen. Snelle en praktische levering, en de gerechten waren ruim voldoende en goed op smaak! Eentje om te onthouden!
We hebben gisteren genoten van de tapas. Heerlijke hapjes en mooi gepresenteerd Hier bestellen graag weer!
Catering Bollenstreek heeft de catering verzorgd voor onze businessclub. We waren zeer content over de kwaliteit en afwisseling van het aanbod. De volgende meeting mag deze cateraar zeker weer verzorgen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid