facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catering Aelsmeer B.V.

Catering Aelsmeer B.V.

Info

Ons geheim? Liefde. Het eten en de aankleding zijn perfect verzorgd, omdat wij úw feest belangrijk vinden. Wat u ook viert.

Geschiedenis

Veel gebeurtenissen vragen om een feest. Dat feest vier je met een klein groepje mensen of met een groot gezelschap. Je viert het exclusief of wat eenvoudiger, maar altijd met lekker eten. Lekker eten is belangrijk, welk feest je ook viert. Want lekker eten, dat blijf je je herinneren. Het heerlijke eten op úw feest, zal uw gasten namelijk altijd bijblijven.

Wij cateren uw feesten en partijen zoals bruiloften, recepties, personeelsfeesten, barbecues, jubilea, nieuwjaarsborrels of bedrijfsfeesten.
Wij doen de catering en eventueel ook alles eromheen. Dus van koffielepeltje en borrelhapje tot meubilair, tenten en entertainment.



"Iets te vieren thuis? Buffet Catering is een van de specialiteiten van Aelsmeer Catering & Events. 7 dagen in de week warm bezorgd aan huis en is al te bestellen vanaf 15 personen.U gaat een business event organiseren en heeft u catering nodig? Dan bent u bij Aelsmeer Catering & Events aan het juiste adres. Of het nu gaat om catering voor een relatieavond, bedrijfsfeest of beurscatering? Wij zorgen altijd voor de juiste catering, passend bij de gelegenheid. Voor elk evenement bieden wij een passend voorstel, op basis van uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van foodtruck catering?Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee en helpen je bij het organiseren van een onvergetelijk feest en/of event!"
Adres: Turfstekerstraat 15b, 1431 GD Aalsmeer
Telefoonnummer: 0297367979
Stad: Aalsmeer
Route: Turfstekerstraat 15b
Postcode: 1431 GD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 17:30
Zondag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Borrelplank Aalsmeer, Italiaans buffet Aalsmeer, Foodtruck Aalsmeer, High tea bestellen Aalsmeer, BBQ Aalsmeer, Buffet Amstelveen, Saladebuffet bestellen, Goedkoop buffet bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
STACKS STACKS 342 meter Deze amateurhamburgers op Mysteryland zijn een zeer slap aftreksel van voorgaande jar...
Natascha's petits gâteaux Natascha's petits gâteaux 358 meter Taarten, CupCakes, PopCakes, MiniTaarten alles kan zoals u het wilt!
Oui Patisserie. Oui Patisserie. 1 km Fantastische, professionele patisserie! Word met je mee gedacht en de smaken zijn gew...
Dranken & Pakket Expo Dranken & Pakket Expo 2 km Dranken Pakket Expo 2018, voor aanbieders en afnemers in de dranken-en geschenkpakket...
Soep Aalsmeer Soep Aalsmeer 2 km Heerlijke soep & andere lekkere gezonde dingen
JDS FOODS - Indian Food Wholesaler JDS FOODS - Indian Food Wholesaler 3 km Groothandel in Indiase voedingsproducten
Recensies
Een borrel in de tuin met amuses en dan is het opeens 29C.. spannend met hapjes ook met rauw vlees.. super geregeld, fijn gekoeld! Alles heerlijk van smaak en er waren best een paar culinair verwende typetjes bij! Voor herhaling vatbaar! Astridhardonk
Afgelopen zaterdag thuis een feestje gegeven waarbij catering Aelsmeer een Italiaans buffet verzorgd heeft. Het contact vooraf met Kelly was prettig, het eten heel vers en lekker, meer dan genoeg & mooi opgesteld. Absoluut een aanrader!
Top kwaliteit eten en zeer goede verzorging. Kortom "gewoon doen" ....!
Een absolute aanrader! Buffet Italia besteld voor een jubileum feest, was heerlijk.
Afgelopen zaterdag een geweldig feest gegeven, top verzorgd, heel goed eten, alles super vers. Bediening TOP! Contact met Kelly was super! Bedankt! Echt een aanrader!!!
Wij hebben de catering voor onze bruiloft laten leveren door Catering Aelsmeer. Hierbij hadden wij voor het Buffet Italia gekozen en wauw, wat was dit lekker. Een absolute aanrader en daarnaast enorm prettige mensen. Tijdens een eerdere afzegging ivm corona is er zeer prettig en klantgericht met de situatie omgegaan. Al met al, helemaal top!
1ste kerstdag het italiaanse buffet besteld, in 1woord geweldig!! Het was lekker en veel. Goed geregeld.
Afgelopen vrijdag genoten van jullie “Shared dining Toscane” Lekker divers en goed van smaak en leuk gepresenteerd. We hebben de afgelopen tijd het een en ander afgehaald bij restaurants, maar dit was echt beter. Slim ook om klanten iets op te laten warmen. Een kleine moeite, maar erg belangrijk. Afhaal maaltijden blijken vaak lauw. Goed bezig!
Wat 'n geweldig Italiaans buffet van Catering Aelsmeer! Heerlijke gerechten en zeer vriendelijk personeel. Mooi op tijd en iets over voor diepvries van de student!
Het eten was heerlijk en op tijd gebracht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid