facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cater-Beter

Cater-Beter

Info

Barbecue Catering Verhuur

Adres: Bergweg 8 (ingang Hellendoornseweg), 8105 TZ Luttenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0641636900
Stad: Luttenberg
Route: Bergweg 8 (ingang Hellendoornseweg)
Postcode: 8105 TZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: BBQ Lemelerveld, Robbie fikken hapjes, Cateraar Raalte, Buffet Salland, Tapas bestellen Raalte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
1968 1968 2 km WIJ KOMEN MET ONZE SNACKWAGEN BIJ U OP LOCATIE!! DE SNACKWAGEN BIJ U AAN HUIS,BEDRIJF...
Marcel Hoonhorst FEEST Compleet Marcel Hoonhorst FEEST Compleet 3 km Al een paar keer buffet gehad. Het was ruim voldoende en erg lekker
Recensies
Onze bruiloft catering is fantastisch verzorgd door Cater-Beter! Het zag er heel leuk uit en van bijna alle gasten kregen we een compliment over het heerlijke eten. Prijs / kwaliteit verhouding is top! Alle catering-zorgen zijn ons uit handen genomen, zodat we 100% hebben kunnen genieten van onze bruiloft.
Cater-Beter heeft bij ons de catering verzorgt tijdens de bedrijfsopening, leuke en erg lekkere en gevarieerde hapjes, goede kwaliteit en ze denken echt met je mee. Zeker een aanrader.
Mooie locatie, de bruiloft van collega gevierd .
Wederom een hele goede verzorgde BBQ door Cater Beter. Zowel de salades als het vlees waren allemaal prima, veelzijdig en smaakvol. Alle gasten waren enthousiast! Kortom, een dikke PRIMA!
Overheerlijk buffet! Ook voor personen met gluten/lactose vrij dieet een echte aanrader. Salades apart en van het warme buffet bijna alles kunnen eten. Geweldig! En het ijs was helemaal een verrassing, super lekker en mooi opgemaakt!
Rijk verzorgde bbq. Goede kwaliteit, gevarieerd met lekkere salades. Fantastisch.
7 november heeft Henk op een perfecte manier bijgedragen aan een traktatie voor mijn collega's. Door mee te denken en een leuke uitvoering met de bakbrommer stond er op de afgesproken tijd een heerlijk hapje naar keuze op ons te wachten.
Heerlijke warme en koude tapas gegeten. Mooi gepresenteerd, veel keuze en meer dan genoeg voor iedereen. Onze gasten hebben genoten en wij ook. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid