facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catching The Dreams

Catching The Dreams

Info

Mooie kussens, dromenvangers en macramé wanddecoraties. Handgemaakt dus altijd uniek!
Creatieve workshops en kinderworkshops en -feestjes!
.



"Leer bij mij wat je niet op school leert…of nog niet hebt geleerd…Ik ben gespecialiseerd in KERN-krachtig DIEP ziel DUIKEN.KERN-kracht voor alle leeftijdentalentenontspanningzelfvertrouwenhooggevoeligheidaankomende overgangomgaan met rouw of scheidingDIEP ziel DUIKEN voor jongeren en volwassenencontact maken met je innerlijk kindscheiding of gemis een plek gevenloslaten van stress & burn-outverlies of rouw verwerkenzielsmissie terughalentrauma onderzoekenGraag ont-moet ik jou binnenkort.Liefs, Saranisa"
Adres: Schipluiden
Stad: Schipluiden


Recensies
Fijne en ontspannende cacaoceremonie gehad bij Saranisa. Zij zorgt voor een veilige omgeving waardoor je helemaal hierin op kunt gaan. De ademreis die zij organiseert is ook een aanrader!
Zeer fijne ervaring met de cacao ceremonie gehad. Ik voelde me ontspannen en kon de ervaring aangaan in een veilige setting. De ademsessie heb ik ook mogen ervaren en deze was ook weer zeer ontspannen in een veilige setting die ze weet te creëren. Saranissa weet je te begeleiden.
Saranisa heeft een kindertaling met mij gedaan. Heel bijzonder hoe ze de een essentieel stuk uit het verhaal over mijn zoontje oppakte en betrok op mij. Ze wees mij met liefde op een stuk wat van mij was. Heel waardevol.
Heerlijke en eerlijke hypnose die nog lang na werkt, 3 sessies gehad bij Saranisa. In een inspirerende en veilige omgeving, maar zeker niet te serieus. Goede keuze, Saranisa verdiept zich echt in jou als persoon met respect Aanrader
Saranisa is een hele zachte vrouw met enorm veel Geduld en liefde voor haar vak en haar cliënten. Echt een aanrader
Een zeer betrokken, hoog-sensitieve en empathische vrouw en vooral een mooi mens
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid