facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catamaran Club den Osse

Catamaran Club den Osse

Info

Op een prachtige locatie in het centrum van de Grevelingen ligt catamaran Club Den Osse. Wij hebben nog enkele ligplaatsen beschikbaar voor enthousiaste Nederlandse catamaranzeilers. De club heeft een privé strand op een goed afgesloten terrein.



"Wij zijn gevestigd op een prachtige locatie direct aan het Grevelingenmeer tussen Scharendijke en Brouwershaven. Catamaran Club Den Osse, opgericht in 1993, beschikt over een privé strand op een goed afgesloten terrein met 75 vaste en 4 passanten ligplaatsen.Het clubgebouw bied een kleedruimte en heeft berging mogelijkheden voor zeilspullen. Er zijn ook twee grote terrassen en een warme buiten douche."
Adres: Jachthaven den Osse 1, 4318 NA Brouwershaven
Stad: Brouwershaven
Route: Jachthaven den Osse 1
Postcode: 4318 NA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jachthaven Brouwershaven Jachthaven Brouwershaven 2 km Zeer vriendelijk ontvangen en alles goed verzorgd.
Jachthaven Brouwershaven Jachthaven Brouwershaven 3 km Zeer vriendelijk ontvangen en alles goed verzorgd.
Recensies
Vertaald door Google Fantastische zonsondergang. Zeer ontspannen sfeer. Origineel Fantastischer Sonnenuntergang. Sehr entspannte Atmosphäre.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid