facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cast-Crew

Cast-Crew

Info

Cast & Crew is een organisatie die mensen in de televisie-, film- en fotobranche op weg wil helpen met het vinden van een gepaste baan of opdrachtgever.

Geschiedenis

Cast & Crew is een organisatie die mensen in de televisie-, film- en fotobranche op weg wil helpen met het aanvullen van hun cv of het vinden van een gepaste baan of opdrachtgever. Cast & Crew heeft een website ontwikkeld waarmee werkzoekenden uit deze sector zichzelf middels profielen aan bedrijven kunnen presenteren of reageren op een casting of vacature.

Met de profielen die worden aangemaakt door Crewmembers, kunnen bedrijven en opdrachtgevers gemakkelijk en eenvoudig een cast of crew samenstellen.

CAST:

Een CAST kan bestaan uit acteurs en actrices, presentatoren en presentatrices, figuranten en modellen.

Studenten en professionals die actief zijn in de media en film kunnen bij Cast & Crew een profiel aanmaken waarin zij uitgebreid hun persoonlijkheid kunnen presenteren. Door middel van bijvoorbeeld het plaatsen van foto’s of reeds voltooide projecten kunnen opdrachtgevers een crew samenstellen. De opdrachtgever kan middels een zoekfunctie vrij geselecteerd zoeken. Voor een member is het dus belangrijk dat hij of zij zichzelf goed presenteert.

CREW:

Een CREW kan bestaan uit cameramensen, geluidstechnici, lichttechnici, editors, regisseurs, scenario- en scriptschrijvers, visagie en grime, grip en steadycam, special effects en fotografen.
Een crew is niet compleet zonder cast. En een cast kan niet zonder crew. Cast & Crew zet zich in om beide partijen vrij eenvoudig in contact te brengen. Crewmembers kunnen natuurlijk ook zoeken naar andere crewmembers. Een regisseur kan immers op zoek zijn naar een lichttechnicus of een cameraman naar een geluidsman. Een crewmember kan dan opgeven waar hij of zij naar op zoek is. De website zal dan een selectie maken van profielen die voldoen aan zijn of haar wensen. Tevens kan er gezocht worden op locatie.


Vergroot jouw kans op het vinden van een werkplek, want misschien is die ene producent wel op zoek naar jouw acteertalent.

Adres: rijksweg 81, 7011 DS Gaanderen
Stad: Gaanderen
Route: rijksweg 81
Postcode: 7011 DS


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid