facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caspers Relatiedagen

Caspers Relatiedagen

Info

Welkom op de derde editie van de Caspers Relatie dagen op 1 juni 2013. Nieuwsgierig naar de deelnemers, gebeurtenissen, rally en borrel? Volg ons op Facebook!

Geschiedenis

Caspers Relatiedagen biedt u een ontmoetingsplatform voor zowel ondernemers als consument. Contacten leggen en onderhouden wordt nu nog makkelijker gemaakt! Caspers Relatiedag 1 juni 2013 heeft alles te bieden waar een ondernemer met hart voor zijn of haar klanten,klein of groot, naar op zoek is.



"Garage Caspers: hèt autobedrijf in Noord-Nederland. Geboren uit passie. Waar zelfs coureurs en raceteams komen voor technische ondersteuning.Voornamelijk gespecialiseerd in onderhoud van luxe wagens en personenauto’s. De kennis, gereedschappen, ervaring en de contacten om Jaguars, Land Rovers, BMW’s, Volvo's, Audi's, Morgan's, Aston Martin's en andere exclusieve automerken te repareren en onderhouden is bij ons ruimschoots aanwezig. Ook voor klassiekers hebben wij een gepassioneerde, gedreven monteurs.Onze specialistische kennis kunnen we echter ook toepassen op alle universele merken; elke personenauto krijgt bij ons dezelfde aandacht! Kom eens langs voor een bak koffie!"
Adres: Burg. J. G. Legroweg 94, 9761TD Eelde-Paterswolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0646287525
Stad: Eelde-Paterswolde
Route: Burg. J. G. Legroweg 94
Postcode: 9761TD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
InEeldePaterswolde.nl InEeldePaterswolde.nl 3 km InEeldePaterswolde.nl is het online portal van Eelde-Paterswolde! Blijf via Facebook,...
Kleinschalig Wonen met Zorg in Paterswolde Kleinschalig Wonen met Zorg in Paterswolde 5 km Kleinschalig wonen voor mensen met een verstandelijke beperking in een prachtige omge...
Recensies
Meerdere auto’s gekocht, altijd netjes voor elkaar. Juiste prijs en passende service.
Top garage en snel alles voor elkaar
Helaas hebben we geen deal kunnen sluiten maar mijn indruk is zeer goed. Iedereen die daar rond loopt is vriendelijk en de passie straalt er vanaf. Kundige mensen en nemen echt de tijd voor de klant. Wat mij betreft is dit autobedrijf 2.0.
Echt een goed bedrijf met prachtige auto’s. De service is al helemaal top!
Niet volgens afspraak, voor niets twee uur heen en twee uur terug gereden.
Deze verkoper zou het onderhouds boekje van de auto nog opvragen. Deze heb ik ondanks herhaalde verzoeken per mail nooit ontvangen. Ook mankeerde er nogal wat aan deze auto, ook op deze mails is niet gereageerd . Jammer, ik kijk de volgende keer een deurtje verder.
Nadat ik besloot mijn nieuwe auto bij Garage Caspers te kopen heb ik in de overeenkomst een aantal voorwaarden opgenomen gezien de hoge aanschafprijs. Garage Caspers accepteerde niet alleen deze voorwaarden maar leverde de auto geheel volgens afspraak, in geweldige staat af. Ik ben zeer te spreken over de service én aftersales van Garage Caspers. Zeer betrouwbaar en aan te bevelen. Dank voor de vriendelijke en goede service.
Enorm vriendelijk personeel en een mooie voorraad!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid