facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CasaCheukje

Info

Casa Cheukje is een huiskamerrestaurant waar 2x per maand op vrijdag wordt gekookt voor minimaal 2 en maximaal 6 personen. Ik wil iedereen laten genieten van mijn passie voor gastronomisch koken. Laat je verrassen met een 4 gangen diner + amuse.

Adres: Spinhuisweg 120, 4336JA Middelburg
Stad: Middelburg
Route: Spinhuisweg 120
Postcode: 4336JA


Recensies
Wat een enorme verwennerij als je met de kookkunsten van Casa Cheukje wordt verrast wij hebben genoten van iedere hap en van het bijpassend wijnarrangement. Alle smaken kloppen, een feestje voor de smaakpapillen en ... geen omkijken naar dankzij de all-in service arrangement incl. bestek, servies, glaswerk!
Super genoten van een 4 gangen diner. Heerlijke gerechten, lekkere wijnen en een gezellige chef. Voelde net alsof we uit eten waren. Een echte aanrader!!
Met het hele gezin heerlijk gegeten van de vleesspiesjes en heerlijk toetje; echt een aanrader wanneer er iets te vieren valt of wanneer je er spontaan aan toe bent om heerlijk te eten! Toetje en bijpassende wijn waren ook verder helemaal prima - toe aan een volgende bestelling; echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid