facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Zorg

Casa Zorg

Info

Sociaal Agogische dienstverlening.
Zorgverlening aan en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking en mensen met psychische problematiek, grensoverschrijdend gedrag, begeleiding van mensen met een stoornis in het Autisme Spectrum.

Geschiedenis

Wie ben ik en wat doet Casa Zorg?

Welkom Allemaal,

Mijn naam is Saïda Aouragh en ik ben op 15 februari 1981 geboren in Marokko in een klein dorpje genaamd, Talaouin. Ik ben een week na mijn geboorte met mijn ouders, broer en zus in Nederland komen wonen. Sinds mijn ouders terug zijn gaan wonen in Marokko, woon ik zelfstandig.

Ik ben een energiek persoon die graag iedereen zou willen helpen, daarom ben ik in het jaar 2009 de studie sociaal agogisch werker begonnen en heb deze in juni 2013 afgerond.
Ik oordeel niet over anderen omdat ik vind dat ieder een reden heeft om zich op een bepaalde manier te gedragen. Zelf ben ik een open gesprekspartner, dit maakt het vaak makkelijker voor anderen om open te zijn. Ik doe mijn werk met plezier en zie overal een uitdaging in. Soms wil iemand alleen een luisterend oor of iemand in de buurt om geactiveerd te worden, hier draag ik graag aan bij. Ik ga respectvol, begripvol en energiek het gesprek in en luister naar wat een persoon te zeggen heeft of wil bereiken. Ik pas mijn begeleiding aan, aan de belevingswereld van de persoon. Ik draag zoals iedereen een rugzakje mee en ik heb door de jaren heen verschillende ervaringen opgedaan in het omgaan met en begeleiden van verschillende situaties en problematiek. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de maatschappij en ben daarom Casa Zorg gestart.

In 2009 ben ik begonnen met vrijwilligerswerk in een zorghuis voor ouderen en ik ben aansluitend de opleiding Sociaal Agogisch werker gestart en heb zowel pedagogisch werker als medewerker maatschappelijke zorg afgerond. Hiernaast heb ik stage gelopen op verschillende basisscholen en op een leefgroep voor jongeren van 12 tot 18 jaar. In juni 2013 heb ik mijn diploma persoonlijk begeleider behaald.

Naast mijn bedrijf Casa Zorg, ben ik sinds 2011 werkzaam als woonbegeleidster bij Tragelzorg. Ik werk op een groep met cliënten die matig tot (zeer)ernstig verstandelijk beperkt zijn, hierbij komt ook kijken een stoornis in het Autisme Spectrum, epilepsie en grensoverschrijdend gedrag. Ik doe mijn werk op Tragelzorg nog steeds met plezier en vanuit het hart en blijf hier dan ook voorlopig 8 uur per week werken.

Voor eventuele vragen, kunt u contact opnemen met:
Saïda Aouragh, 0645491806 / 0115-795127
Of mailen naar: [email protected]

Met vriendelijke groet,
Saïda Aouragh

Adres: Chopinstraat, Axel, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0645491806
Stad: Axel
Route: Chopinstraat


Recensies
Casa zorg heeft mij zorgen gegeven, Deze eigenaresse is erg onredelijk en niet realistisch in communicatie. We hadden een contract waar zij zich niet aan heeft gehouden, ze heeft bewust of onbewust dingen weg gelaten en niet vermeld. Ik raad dit bedrijf niet aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid