facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Piri Piri

Geschiedenis

WELKOM BIJ HET GEZELLIGSTE RESTAURANT VAN ZAANDAM

Restaurant Casa Piri Piri is een gezellig Portugees restaurant gevestigd in het hartje van Zaandam. Kenmerkend voor het restaurant is de open-, en gemoedelijke huiskamersfeer.

Een warme ontvangst en de attente bediening zorgen er samen voor dat u zich onmiddellijk welkom voelt.

De specialiteit van het restaurant is de welbekende overheerlijke Portugese kip Piri Piri. Piri Piri is de lettelijke vertaling voor pepers. Wij maken van de pepers een marinade op basis van olie die pittig is, maar niet heet.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere traditionele gerechten afkomstig uit Portugal.

Wij serveren naast het eten ook heerlijke Portugese rode en witte wijnen, maar ook sprankelende witte wijn (vinho verde) of sangria van de tap.

Kijk op onze wijnkaart voor het complete assortiment. na het eten kunt u genieten van portugese likeuren, dessertwijnen, port, aguardente, brandy’s of de bekendste likeur van Portugal de Licor Beirão. De verschillende kruiden in deze likeur zorgen voor een zeer bijzondere smaak.

EVENEMENTEN

Regelmatig organiseren wij live muziek avonden voornamelijk Fado en Jazz. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze muziek avonden? Geef u dan op voor de nieuwsbrief.



"WELKOM BIJ HET GEZELLIGSTE RESTAURANT VAN ZAANDAMRestaurant Casa Piri Piri is een gezellig Portugees restaurant gevestigd in het hartje van Zaandam. Kenmerkend voor het restaurant is de open-, en gemoedelijke huiskamersfeer. Een warme ontvangst en de attente bediening zorgen er samen voor dat u zich onmiddellijk welkom voelt. De specialiteit van het restaurant is de welbekende overheerlijke Portugese kip Piri Piri. Piri Piri is de lettelijke vertaling voor pepers. Wij maken van de pepers een marinade op basis van olie die pittig is, maar niet heet. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere traditionele gerechten afkomstig uit Portugal."
Adres: Noorderkerkstraat 8, 1501 NB Zaandam
Telefoonnummer: +31 75 635 23 80
Stad: Zaandam
Route: Noorderkerkstraat 8
Postcode: 1501 NB



op zoek naar gerelateerd: Casa Piri Piri menu, Casa Piri Piri reviews, Restaurant Piri Piri, Castell Zaandam, Zaandam Steakhouse, Wonder Zaandam, Café Zaandam, Cocktails Zaandam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Que Pasa, Tapas bar Que Pasa, Tapas bar 365 meter Leuke nieuwe locatie in Zaandam, Affligem, brand bockbier en heineken op de tap, liev...
Kip van Rick Kip van Rick 668 meter Wij grillen voor u op verschillende locaties in de Zaanstreek kippen, dit doen wij de...
KFC KFC 1 km We hebben 5 kwartier op onze bestelling gewacht. We wilden 2 x het variatie menu maa...
Recensies
Sfeer is goed, bediening is vriendelijk. Je moet soms wel best lang wachten op het eten. Het eten zelf is echt hit & miss. De bacalhau was heerlijk, maar de spareribs waren heel taai en rubberig. Best wel teleurgesteld want de rest was wel goed, ook het desert was prima.Eten: 3/5
Heerlijk eten en hele goeie service kan niet anders zeggen. Ik ga zeker vaker terugEten: 5/5
Heel leuk tentje, huiskamer sfeer, simpele maar erg lekkere gerechten en een heel vriendelijke bediening, leuk adresje in Zaandam.Eten: 5/5
Best Portugese restaurant in zaandam. Very tasty chickenEten: 5/5
Omdat wij als nazaten van Cees Scheffers op de foto rechts een bijzondere band met dit pand hebben, gaan wij als familie hier af en toe genieten. Want dat kun/doe je hier, genieten van de omgeving, genieten van de locatie en genieten van het eten en het personeel. Als dat niet het toppunt van genieten is??
Knus restaurant met heerlijke kip!
We hebben jarenlang met regelmaat bij Casa Piri Piri gegeten. Héérlijke keuken en een bijzonder vriendelijke eigenaresse en gastvrouw. Helaas wonen we niet meer in Zaandam, maar zodra we in de buurt zijn komen we graag terug! Echt een aanrader dus. Beste restaurant in Zaandam!
Echt authentiek Portugees eten, heerlijk gegeten en genoten van de sfeer! Top personeel hele fijne service waar jij als klant op nu. 1staat je waand je in Portugal!! Super fijne ervaring bedankt Casa Piri Piri!!!!!
Wauw! Heerlijke kip gegeten, goed gekruid , krokant van buiten en mals van binnen. Zeer vriendelijke mensen en authentiek Portugees. Absolute aanrader!
Heel lekker, zeker een aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid