facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Patata

Casa Patata
"Snackbar centraal gelegen in Lelystad-Haven. Van heerlijke friet tot aan pizza’s en shoarma schotels, dus er is altijd wel wat lekkers voor iedereen!"
Adres: , Lelystad 8219, NL
Stad: Lelystad
Postcode: 8219


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 3 km Tijdens de drukte hebben wij rond 30min mogen wachten op het eten, er kwam geen bon u...
Snackbar Lelyhof Snackbar Lelyhof 4 km De bamieschijf, is een topper, maar de rest is ook prima ,
Recensies
Eten normaal wel goed. Maar laatste tijd minder goede ervaring. Kleine dingen zoals rietje vergeten, medium shake ipv groot, geen uitjes op de patat mayo/sate, geen saus bij kapsalon en nu deze grap een shoarma-rol met knoflook krijg je een shoarma-rol in een bakje volledig ondergedompeld in de saus je zag de shoarma-rol bijna niet eens dus niet eetbaar meer.
T patatje van Lelystad. Daar moet je zijn geweest. Goede sfeer en gastvrijheid een 10+Eten: 5/5
Vijf maanden geleden deze snakbar s avonds bezocht,hamburger en patat middel met fritesaus besteld voor mee tenemen,schone kleine zaak,vriendelijke medewerker,knapperige patat zoals het hoort,lekkere hamburger het was betaalbaar 6,40 . Voor mij vijf sterren!
Patatjes besteld voor 3 personen en kaasuflees en berenklauw Patat was door drinkt met vet en smaakten ook alleen maar naar vet ! Gewoon bruin er van zo dra je er in kneep liep het er uit gewoon na een paar happen ben je misselijk goor !! En de snacks was net zo erg .. Ben er vaker geweest maar nooit meer nog niet 1 x dat het goed is geweest mensen ga er gewoon niet heen !
Om 19.00 besteld om 20.40 ontvangen terwijl foodtracker aangaf 20.56. Om 20.15 gebeld , antwoord : over 5 mn… heeft dus nog bijna half uur geduurd. geen excuses. Vervolgens koude overigens wel goed gebakken kaaskroket; 2 lauwe Turkse pizza’s met doner welke je met een vergrootglas moest zoeken zonder ui of tomaat en een wel warme bal gehakt. Die bal gehakt samen met vriendelijke bezorgster waren de enige pluspunten. Overall m’n geld niet waard, wij bestellen hier niet meer.
Op zondag om 16.30 besteld en met de mededeling dat het 60 minuten zou duren dat het bezorgt zou worden. Prima want onze gast moet op tijd de weg weer op. Inmiddels al een uur de bevestiging binnen dat het afgeleverd is maar om 18.30 nog niets gezien. Wij snappen dat het op zondag wat drukker is maar stuur dan geen bevestiging dat het 60 minuten zou duren. Bellen heeft geen zin want of er word niet opgenomen en daarna al een half uur in gesprek dus de hoorn ernaast. Eindelijk de bestelling gekregen maar zonder patat en groente dus weer gebelt en weer in gesprek. Dus ik er naar toe gereden want €40 aan eten is een hoop geld en daar werd net gedaan of ik het verhaal verzon of zo. Mijn benzinekosten zijn bijna hoger dan wat het patat waard is en mijn eten werd koud. Daarbij vonden wij alle 3 dat het patat en de bestelde loempia niet te eten was.
Ik bestelde eten, maar na 5 minuten belde ik en annuleerde de bestelling omdat ik niet naar het restaurant kon om het op te halen, maar mijn annulering werd toch niet herkend. dat wil zeggen, dat ik niets heb gegeten en voor niets heb betaald. Ik begrijp het als ik na een half uur belde en de bestelling klaar was maar ik belde na vijf minuten. Dit is heel vreemd, aangezien de vrouw die ik sprak, bevestigde dat de bestelling is geannuleerd. ik raad dit restaurant niet aan!
1 van de betere cafetaria's in Lelystad wat betreft het eten. Maar geen 5 sterren waard vanwege: - chagrijnig personeel. als ik er iets bestel heb ik echt het idee dat ik ze tot last ben .... - veel fouten in de bestelling. De ene keer ontbreekt er iets, de andere keer krijg je totaal iets anders. Dit komt bij ons geregeld voor. Volgens mij zijn deze 2 zaken vrij eenvoudig op te lossen. Laat anders het personeel van de cafetaria uit de Jol het eens voordoen. Of desnoods Gordon Ramsay. Dat wordt dan wel lachen.
12-05-2021, Hadden mijn vriend en ik een bestelling geplaats om 17:00 1x pizza salami 1x patat & 1x spare ribs. Na bijna een uur wachten hebben wij maar gebeld waar onze bestelling bleef menneer de eigenaar gaf ons aan dat de bezorger een ongeluk gehad had. En menneer terplaatsen van het ongeluk moest komen inverband dat er een ambulance moest komen. Vervolgens zelf naar t patatje gereden en daar stond de beste man alsof er niks aan de hand was, hij gaf met een slap excuus aan dat zijn bezorger op t Politiebureau zou zitten en wij pech hadden met ons eten.. na menneer vriendelijk aangesproken te hebben en hem te wijzen op ons recht van ons eten kreeg ik waar allemaal klanten bij zijn een grote mond menneer schreeude door de toko wil je nieuw eten of anders heb je pech.. hoe respectloos ben je. binnen 15 minuten was de bestelling die wij eerder gedaan hadden opnieuw gemaakt echter helaas kleverig half koud en smaakloos WAT EEN SCHANDE DEZE TENT een curus een bedrijf runnen en klantvriendelijkheid is zeer nodig!! WIj bestellen hier NOOIT meer en zullen iedereen waarschuwen voor deze onprofessionele tent...
Na 3 kwartier gewacht te hebben werd de bestelling geannuleerd. Blijkbaar gingen ze sluiten voor bezorging en waren ze te lui de openstaande bestellingen nog af te werken. Hier bestel ik nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid