facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Luca

Info

Het huis van licht. Een geborgen plek om te Zijn. Waar je gezien wordt, waar naar je wordt geluisterd. Hier kom je thuis, bij jezelf. Wees welkom.



"Casa di Lucca is een delicatessenzaak in een monumentaal pand in de binnenstad van de mooie hanzestad Kampen. Veel producten in onze winkel komen uit ons geliefde Italië, maar we zijn ook niet vies van allerlei lekkers uit andere landen rond de Middellandse zee.Bij ons kun je terecht voor heerlijke wijnen, alles voor op je borrelplank, en ingrediënten voor een heerlijke Italiaanse maaltijd. Er is natuurlijk altijd wat te proeven en we blijven op zoek naar nieuwe, bijzondere producten. Dus kom vooral langs in onze leuke winkel en laat je verrassen!"
Adres: Vangershof 13, 1616 PH Hoogkarspel
Telefoonnummer: 31617378793
Stad: Hoogkarspel
Route: Vangershof 13
Postcode: 1616 PH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fnan app infotech Fnan app infotech 599 meter
Recensies
Wat een geweldige nieuwe winkel! Past perfect in ons mooie Hanzestadje. Heerlijke Italiaanse wijnen en delicatessen en super vriendelijk en kundig personeel. Aanrader wat mij betreft is de borrelbox met hele fijne kaasjes, zoutjes en vleeswaren. Flesje Flea bier erbij en de avond kan niet meer stuk. Ik ben fan!
Zeer deskundige, enthousiaste en gepassioneerde mensen. Fantastisch aanbod aan wijnen, olijfolie en, als je geluk hebt, broodjes! Zeker een bezoek waard en een aanwinst voor Kampen.
Zo’n enorme toevoeging voor het mooie Kampen. Zulke lieve en gedreven eigenaren, dat zie je en dat proef je! Zeker een aanrader als je zin hebt in Italiaanse lekkernijen.
Leuke winkel. Voor ieder wat wils. Ze stellen leuke pakketjes samen. Verkopen thee, koffiebonen, wijn, zoete en hartige dingen. Kortom een aanrader.
Super leuke nieuwe winkel met heerlijke Italiaanse maar ook niet-Italiaanse artikelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid