facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Italia

Info

Casa Italia
Ristorante - Pizzeria

Geschiedenis

Ristorante Casa Italia reeds een jaar geopend!

Waar het 10 jaar geleden allemaal begon in 'het kleine huisje' op de oude veiling, hier kon men de gerechten afhalen of bestellen om thuis te laten bezorgen. Dit is waar toendertijd onze aandacht op lag.

3 jaar geleden is er gekozen voor een grotere locatie, aan de Koninginnesingel in hartje Venlo. En sinds 1 jaar is onze droom gerealiseerd, het restaurant is geopend. In het aangrenzende gedeelte kan men nog steeds afhalen. Door aanhoudende drukte is onze bezorgservice komen te vervallen, zodat de focus grotendeels verlegd kan worden naar het restaurant gedeelte. In ons restaurant bieden wij de gelegenheid in Italiaanse sfeer geheel vers bereide traditionele Italiaanse gerechten te proeven.

Wij nodigen u van harte uit ons te bezoeken en kennis te maken met onze vers bereide gerechten van Italiaanse origine aan de Koninginnesingel te Venlo.

Team Casa Italia



"Authentiek Zuid Italiaanse keuken…"
Adres: Koninginnesingel 56 , Venlo 5911 KE, NL
Telefoonnummer: 077 354 7911
ln.olnev-ailatiasac@ofni
Stad: Venlo
Route: Koninginnesingel 56
Postcode: 5911 KE


Openingstijden

Woensdag: 16:00-23:00
Donderdag: 16:00-23:00
Vrijdag: 16:00-23:00
Zaterdag: 16:00-23:00
Zondag: 16:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: casa italia venlo, casa italia munstergeleen, casa italia menu, casa italia meubelen, casa italia venlo afhaalkaart, casa italia it, casa italia utrecht, casa italia leidsche rijn
Recensies
Heerlijk gegeten.. ober zeer vriendelijk..Eten: 5/5
Eten was heerlijk, kwam super snel en wilde graag garnalen bij de risotto geen enkel probleem! Super lieve mevrouw die daar bediende, deed alles alleen en ondanks dat bleef de service van top kwaliteit!!Eten: 4/5
Verschillende gerechten afgehaald. Keurig op afgesproken tijd klaar. Heerlijk en gezellig samen kunnen eten.Eten: 5/5
Ik kom hier graag, wilde al een tijdje hier eten met mijn zus. Had ook een vriend gevraagd. Zodat zij elkaar konden leren kennen. Eerst gekozen voor het antipasti schaal zodat iedereen het leven van Italië kon proeven als een echte Italiaan. Ook de hoofdgerecht dat iedereen koos was heerlijk. Had ook niet anders van hun verwacht. het was een leuke avond met ons 3e. Toen wij na 22,20 naar huis gingen waren wij de laatste.
Heerlijk gegeten en een gezellige gastvrouw. Zeker de moeite waard.Eten: 5/5
We kwamen binnen en netjes Goedenavond gezegd. Serveerster keek me aan en keek toen arrogant weg zonder iets te zeggen. Hele restaurant was leeg en ze konden geen tafel aanbieden. We moesten maar gereserveerd hebben.. En aan de andere kant bij het afhalen waren ze ook erg onvriendelijk, we stonden 10 minuten te wachten.. En toen er mensen binnen kwamen, werden zij eerst geholpen. Toen maar weggelopen, ombeschofte zaak.
De beste Italiaan in de omgeving!!! Super lief en behulpzaam personeel en het eten is echt waaaaaanzinnig lekker!!!
Italiaans Restaurant in hartje Venlo met een gezellige gastvrouw, een Chef Cucina uit Calabrië met verrassende Italiaanse specialiteiten.Eten: 5/5
Heel goed Italiaans restaurant, goede locatie. Het eten is perfect, de bediening vriendelijk en behulpzaam. De gerechten zijn ruim en voor een hele goede prijs.
Heerlijk gegeten vlotte en vriendelijke bediening de sfeer om hier te zijn is gemoedelijk, eten aleen met z'n tweeën of een groep je komt goed aan je trekken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid