facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Don Arroyo

Adres: Graafsebaan 42 , Rosmalen 5242 JN, NL
Telefoonnummer: 073 521 2206
Stad: Rosmalen
Route: Graafsebaan 42
Postcode: 5242 JN



op zoek naar gerelateerd: Zuid Amerikaans restaurant Enschede, Restaurant Rosmalen
Recensies
Kunt hier prima eten. Vriendelijke bediening en met die hitte is het in de tuin prima vertoeven. Wij hadden het meerdere gangen menu waarbij je ongeveer alles krijgt in kleine porties en zo goed kunt proeven. In de bijgaande foto's een overzicht van hoe het opgediend wordt. Ziet er prima uit.
Vanavond heerlijk gegeten. En er werd goed gereageerd op onze dieetwensen. Uitstekende service. De shared dining was heerlijk deze keer. De desserts waren ook van prima kwaliteit.
Heerlijke lunch gegeten! Hamburger was lekker gekruid en vulde prima. Met een biertje op het terras heerlijk genoten!
Heerlijke avond doorgebracht met vrienden. We hebben het tapas menu gekozen daar staan fantastische dingen op en we hebben HEERLIJK gegeten Je waant je daar echt op vakantie, prachtige tuin met olijfboompjes het ziet er heel gezellig uit We komen daar zeker nog eens terug.
De nieuwe kaart is even wennen maar het was weer heerlijk, miste alleen de gekruide aardappelpartjes.
het slechtste restaurant dat ik ooit heb gegeten. prijzen voor twee personen en eten veel voor een kat. Ik raad het niet aan
Waarom slechts drie sterren? Het zijn er drie omdat dit een gemiddelde moet zijn. Liever deel ik ze op. Het personeel was erg vriendelijk, maar niet attent. Attent als zijnde dat ze niet zagen dat we na de eerste ronde drinken, 1,5 uur moesten wachten op de volgende ronde waar we zelf om moesten vragen, bestelde plankje brood moet nu nog komen. Het voorgerecht was prima bij mij, tortilla met kip en gehaktballetjes in een pittige saus, anderen van het gezelschap hadden shared dining, meerdere voorgerechtjes op een plank. Het meeste was lekker, salade op een blaadje sla was zeer vullend en vlak van smaak. Daarna was het vooral wachten. Als hoofdgerecht hadden we pittige en normale spareribs, zwarte bonenschotel en nog een recept, alles bij elkaar lekker eten. Jammer dat de friten weer iets op zich lieten wachten. Nog wat drinken? Ja op aanvraag. Tot slot shared dining de toetjes. Heerlijk kunnen genieten van zes verschillende smakelijke desserts, een goede keus. Het wachten, de ontzettende warmte en niet al te schone toilet drukken het aantal sterren, jammer.
Vanavond wezen eten 2e kerstdag. Gezellige sfeer met live muziek en het restaurant was leuk aangekleed. Uiteraard met 2e kerstdag veel drukte waardoor alles langer duurt. Echter duurde het voor onze tafel extreem lang. Bijna 1.5 uur op ons hoofdgerecht gewacht. Tafels die ruim na ons kwamen kregen alles veel eerder. Bij de voorgerechten vergaten ze het voorgerecht van mijn broer. Toen wij ons voorgerecht op hadden kreeg hij die van hem pas. Kan gebeuren. Meerdere malen werd het drinken vergeten. 1 keer zelfs na 3 keer vragen nog steeds waarna ik maar naar een ober toe ben gelopen om het nogmaals te bestellen. Heel de tafel stond vol met vieze glazen en borden. Wij zaten in een hoek dus er kwam bijna nooit iemand langslopen en contact zoeken lukte ook bijna niet. Hoofdgerecht, kregen we in 1e instantie een verkeerd gerecht. Aangegeven dat we deze niet besteld hadden en toen zat mijn oma zonder hoofdgerecht. Helaas hetzelfde als bij het voorgerecht. Fouten kunnen gebeuren maar het leek ons dat er na de fout met het voorgerecht extra op gelet zou worden. Kabeljauw was erg lekker maar de rest van de hoofdgerechten echt niet. Het vlees was heel erg taai. Doorslikken was gewoon moeilijk. Het vlees bij het stoofpotje was bijna niet eens door te snijden. In de bonenschotel zaten 2 kleine stukjes vlees aan een botje. Helaas veel te duur dus voor alleen bonen en rijst en rijkelijk gevuld met vlees zoals op de kaart stond is alles behalve waar. Het dessert was wel lekker maar wij zaten echt niet meer op ons gemak. Al met al is het ons niet bevallen en wij zullen niet snel terug gaan. Helaas..
Heb hier 3x gegeten. Eerste keer was compleet geweldig. Tapas ruime keuze en snel opgediend. Vriendelijke service. Geweldige zitruimte in een prachtige en sfeervolle serre. Tweede keer wederom tapas. Neergezet in de voorzijde van het restaurant. Voorgenoemde elementen een 180 draai. Ondermaats is positief. We mochten ook genieten van de heerlijke geur van de urinoir verfrisser blokjes. Mmm tasty.Derde keer a la carte gegeten omdat ik van de voorgaande keer had ondervonden dat tapas eten blijkbaar niet gewenst is en wilde niet nog een keer in mijn nek aangekeken worden. Als je zelf je best doet en een goed stuk vlees koopt kan je het evenaren. Conclusie is dat het kwalitatief wiebelt. Een 4 - 2 - en 3 sterren rating. Dat zou een algemene 3 zijn. Echter omdat je er niet op aan kan het plezant wordt een welverdiende 2. Best jammer. Toch komen we binnenkort nog een keer langs. Dan vraag ik wat de bedoeling is van het concept...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid