facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa di Ruscello, mobiele Pizzeria

Casa di Ruscello, mobiele Pizzeria

Info

Casa di ruscello is een mobiele pizzeria.
Verhuur van Pizzaovens, geheel compleet met pizzabollen etc.

Geschiedenis

Lekkere vers gemaakte Pizza's op locatie bij u bedrijf, evenement, opening, personeelsfeest, vers gemaakt en gebakken.

Casa di ruscello is een mobiele pizzeria met een echte houtgestookte pizza oven. Hier worden de pizza's vers gemaakt en gebakken!
Door de pizza's vers te bereiden en klaar te maken in de houtgestookte oven krijgt u de allerlekkerste pizza's direct uit de oven.

Wilt u sfeer en lekker eten op uw feest of evenement dan is "Casa di Ruscello" wellicht de juiste keuze voor u.

Voor aanvullende informatie zoals prijzen en beschikbaarheid graag bellen naar 06-33711195



"ZELF UW EIGEN PIZZA MAKEN?Dat kan en is SUPER leuk en lekker!U kunt bij ons een hout gestookte pizza oven huren in Italiaanse sferen. Met de bijgeleverde spullen kunt u direct zelf aan de slag.Een activiteit om nooit te vergeten, voor familiefeest, verjaardag, personeelsfeestje, verblijf op een groepsaccommodatie of gewoon lekker met vrienden!"
Adres:
Telefoonnummer: 0633711195
Stad: Reek



op zoek naar gerelateerd: Pizzaoven Reek, Pizza oven huren, Maximus pizza oven, Pizza oven huren Utrecht, Pizza oven huren Hilversum, Pizza oven huren Rotterdam, Pizza oven huren Gelderland, Pizza oven huren Westland
Recensies
Vandaag de verbeterde versie van de Classico 70 gekocht en 's avonds natuurlijk meteen geprobeerd. Wauw, wat een mooie oven. Je ziet aan alles dat dit Nederlandse kwaliteit is en erg degelijk uitgevoerd. Mooie pizzaschep en borsteltje erbij. Hier gaan we HEEL veel plezier van hebben. Dank Dennis voor deze mooie pizza oven en de basis instructies over hoe de oven te stoken. Pizza's smaakten overigens uitstekend!
Gisteren de eerste pizza’s gebakken in de spiksplinternieuwe Classico. Drie hobbykoks met de neus voor de oven, drie ‘deegjes’ uitgeprobeerd. Opgestookt tot 350° en alles ging als vanzelf. Er is wel een barst in één van de stenen gekomen maar dat kan geen probleem zijn, de voegen tussen de stenen zijn evenwaardig. En er was niks te kort, de pizzaschep, de borstel, de schraper, dan nog een afgekeurde schep die ik mee kreeg aangepast tot een ‘keerschep’ naar de instructies van Dennis. En dan nog het rijstestrooimeel zou ik vergeten, dat is echt goed spul! Hier zijn we supertevreden! Er is nog wat werk aan onze skills om een mooi gevormde pizza te maken, maar dat doet echt niets aan de smaak.
Paar weken terug, een pizza oven gekocht. Goed en vriendelijk geholpen met duidelijke info.
Wij hebben een oven gehuurd voor onze jaarlijkse vriendendag. Het was een groot succes! De pizza's waren super lekker en de activiteit was op zichzelf al leuk. Ook de warmte en sfeer die de kachel rondom uitstraalde kwam goed uit in dit jaargetijde en zorgde dat we tot in de kleine uurtjes buiten hebben gestaan. Communicatie en service is ook top.
Fantastisch. Oven gehuurd. Alles wat je nodig hebt zit er bij. Goede uitleg. Pizzabodems rollen goed uit. Saus erg lekker.
Ik heb goede ervaringen met de huur van de mobiele pizzaoven en toebehoren. Goede uitleg over het bakken en heerlijke pizzabodems en saus! Echt een aanwinst voor je feest!
Geweldige pizza oven, werkt echt top, zelfs de eerste pizza die ik gebakken heb was direct goed. Dus niet verbrand of te hard. Oven voor de eerste maal goed heet laten worden 1 uur laten branden op 350 graden, en alles gaat bijna vanzelf. Goede uitleg bij verkoop. Dennis merci
Heel leuk! Zeker doen! Kids van 13 en 11 jaar vonden het erg leuk om hun eigen pizza te maken. Goede uitleg, dus alles was duidelijk.
Goede pizza ovens te huur met allerlei toebehoren . Goed verzorgd
Vriendelijke en betrouwbare verkoper. Wij zijn 100% tevreden met onze Maximus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid