facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Deli

Casa Deli

Info

delicatessenwinkel

Geschiedenis

Kaas, Vleeswaren, Delicatessen, Salades, en meer zoals Ontbijt- Lunch- Borrel en Party Catering.
Belegde Broodjes, Sandwiches en verse Jus D'Orange.

Adres: Sierplein 46 , Amsterdam 1065 LN, NL
Telefoonnummer: 020 615 3539
moc.liamg@snarkezorocin
Stad: Amsterdam
Route: Sierplein 46
Postcode: 1065 LN


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: casa deli sierplein amsterdam, rolfs deli rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kaasspecialist De Kaasspecialist 2 km Prachtige ambachtelijke producten om van te smullen. Heerlijke verzameling Nederlands...
L'Amuse Amsterdam L'Amuse Amsterdam 3 km In een moment van verstandsverbijstering 7.33 euro afgerekend voor 160 gram Gorgonzol...
De Volkskruidentuin De Volkskruidentuin 3 km Geweldige plek, je kunt hier alles vinden wat je zoekt aan kruiden en granen. Heel go...
Bij Paul Bij Paul 3 km Normaal geen reservering mogelijk, maar toch een uitzondering gemaakt en daardoor hee...
Kaas en zo Kaas en zo 4 km
C.J. R. Kesbeke C.J. R. Kesbeke 4 km Wat een heerlijke augurken!! Ja, er zijn goedkopere opties maar die komen niet in de ...
Abraham Kef Abraham Kef 4 km Echte Franse kazen: daarin zijn we van oudsher het allerbest. Alhoewel het Nederlands...
De Kaaswaag De Kaaswaag 4 km Vrij onvriendelijke werknemer. Ik raad het niet aan! Ik ben vegetarier en had het ver...
't Kaasboertje 't Kaasboertje 4 km Profesionals, ze weten waar ze het over hebben. Lekkere kaas en top advies!
Johan Kaas Johan Kaas 4 km
Dutch Delicacy Dutch Delicacy 4 km THE address for a lovely breakfast for €9. You get one of the croissants to your liki...
Recensies
Weer zo’n pareltje van een winkel ontdekt, Casa Deli op het Sierplein. Grote sortering binnen en buitenlandse kazen, gebak, chocolade en bijzonder vriendelijke personeel, het omrijden vanuit Wormerveer meer dan waard..
Al heel wat jaren een zeer tevreden klant, mijn collega´s willen het liefst dat ik iedere dag broodjes kom halen, dat zegt al genoeg. Een aanrader is de Ciabatta USA met pittige brie zooooo lekker en alle broodjes zijn zeer ruim belegd. Probeer ook eens de maaltijden waar zij al hun liefde in stoppen. Als ik een mindere dag heb ben ik vrolijk als ik bij Rolf en Nico langs ben geweest.
Blijft een feestje om deze winkel te bezoeken. Prachtige producten, bijzondere kazen, vleeswaren o.a. Spaanse hammen en niet te vergeten het klantvriendelijke personeel. En last but not least: de eigenaar heeft meestal tijd voor een praatje. In 1 woord: top!
Heerlijke hapjes, brood kaasjes oliebollen appelflappen! En ondanks de drukte nemen de medewerkers alle tijd voor je en geven ze je een goed gevoel, lichten je ook rustig voor over bereidingstijden en bewaaradviezen. Kortom toppertje, ga ik meer komen!
Aanrader in Amsterdam Slotervaart voor verse noten en uiteenlopende kazen. Maar ook voor vleeswaren, brood en smeersels voor op toast. Cass Deli biedt ook ruime keuze aan elke dag vers bereide, gezonde maaltijden en maaltijdsalades. Hoge kwaliteit en voor ieder wat wils. Oh, en altijd een babbeltje en een lach. Kortom: fijne bediening en good food.
Oneindig groot aanbod van delicatessen vlees, kaas, noten, olijfolie en brood, belegde broodjes, gebak. Oh ja ook nog maaltijden en pie's. En vast nog veel meer. Naast dit oneindige aanbod is er nog ruimte voor klanten en personeel met een glimlach.
Fantastisch personeel en heerlijke producten
Gemoedelijke delicatessen winkel. Mooie producten, goed advies en ze nemen de tijd voor hun klanten. Locale streekproducten kaas en worst die je bij andere soortgelijke winkels vaak niet kan vinden hebben ze. Voor het goede advies, de enorme keuze en de zorg die elke klant hier krijgt moet je als volgende in de rij soms even geduld hebben. Dat heb je er ook graag voor over.
Peperduur!!! 3x 100 gr beleg en een klein stukje kaas was €16!!! Ik schrok mij dood. Dan kan je wel zeggen delicatesse winkel maar de kwalitiet van het beleg dat ik had, was niet beter dan een gewone slagerij. Ik snap dat je moet concurren met ah en dirk op het sierplein maar zo jaag je klanten weg. Ik kom hier in ieder geval niet meer terug.
Mooie zaak. Veel te kiezen en vriendelijke mensen helpen je. Graag en goed. Hoe kun je zoveel kwaliteit in zo'n bescheiden winkel laten zien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid