facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Beddoloog

"Wij zijn sinds 1947 hét adres voor alles op het gebied van een gezonde nachtrust. Van boxspring tot kussen en alles daartussen.Of het nu gaat om een hoofdkussen of een compleet slaapsysteem, bij ons krijgt u altijd een persoonlijk advies op maat en tevredenheidsgarantie."
Adres: Winsum, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0648564964
Stad: Winsum



op zoek naar gerelateerd: Van der Velde Winsum, Bed Winsum, Uw slaapspecialist, Winsum slapen, Geertsema Winsum, Ruurd van der Velde
Recensies
Geleverde producten prima. Echter slechte service. Nalevering en werkzaamheden na bijna 1 jaar niet nagekomen. Herhaaldelijk zelf contact moeten zoeken. Toen eindelijk een afspraak was gemaakt werd 5 minuten vantevoren afgezegd. Niet meer welkom bij ons. En geduld hebben we gehad. Afspraken en service dus erg slecht. Zou niet voor deze zaak kiezen.
3 maanden geleden een Hypnos bed gekocht. We slapen als roosjes. Vakkundig geadviseerd en zeer snelle service. Dank!
Als zeer fijn ervaren hoe we zijn geholpen, en voorzien zijn van de nodige informatie in de winkel. Uiteindelijk een pracht bed aangeschaft wat heerlijk slaapt. Daarnaast is er ook nog uitstekende service verleent.
Veel beloftes die niet nagekomen worden. Wacht al 2 jaar op hoeslakens die ik bij het bed zou krijgen. Éénmaal betaald, houdt de service op. Elsinga .
Fijne winkel waar je terecht kunt voor kleding tot slaapkamerinrichting. Uitgebreid assortiment en eerlijk! advies op maat. Klantgerichtheid staat er hoog in het vaandel. Niks is teveel gevraagd. Ik kom er altijd blij vandaan.
Goed advies van Ruurd en echte kwaliteit bedden. Klantvriendelijk! Wij zijn zeer tevreden met onze bedden in de juiste prijs kwaliteit verhouding.
Goede kwaliteit en hulp bij het uitzoeken van wat paste bij onze wensen. Al met al TOP
Superblij met mijn nieuwe matras, dankzij de service en kwaliteit van Van der Velde. Een vertrouwd adres, eerlijke informatie. Gewoon goed zoals het hoort!
Leuk ontvangen goed geholpen en direct een compleet bed gekocht
Mooie winkel vriendelijke mensen en je wordt goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid